עוד שאלה על צבא וביקור בא"י

עוד שאלה על צבא וביקור בא"י

טוב אז קיבלתי צו ראשון חודש אחרי שעזבתי את א"י לטובת קנדה. אם נניח אני מגיע לביקור של שבועיים בא"י,בעוד שנה ,לא יהיו בעיות? עכשיו נניח בגיל 19 אני מגיע לעוד ביקור בא"י אחרי שהחלפתי שם משפחה בקנדה,יאתרו אותי?ח~

עזבתי אחרי 16 לפני צו

אז ככה ב-1.12.2006 יום הולדת 16 ב 5.7.2007 עזבתי את הארץ ב 5.10.2007 צו ראשון בדואר לדירה הישנה בישראל

AngeIDust

New member
אז אתה חייב לסדר את זה

כי אחרי גיל 16 אתה חייב לשרת. יעשו לך בעיות אם תגיע לארץ (ותמיד יהיה לך אותו דרכון ישראלי, תמיד ימצאו אותך)

אה אוקי ודרכון קנדי?

זאת אומרת בינתים לי אחד כזה,אבל אני מניח שאם אי מגיע בגיל 16-17 לארץ לטווח של שבוע שבועים לא יעצרו אותי ובגיל 18 אני מאמין שכבר יהיה לי דרכון קנדי

ללכת לשגרירות ולבקש טפסים.

תבקש דחייה, כי ביטול פחות סביר שיתנו לך. לא יודע עד כמה הם קשים עם אנשים במצבך.. תשאל אם יש מצב להכיר בך כ"בן מהגרים" (מי שעזב _לפני_ גיל 16). תתקשר לשגרירות, הם ידעו לענות על הרוב, ועל מה שלא, הם יתנו לך טל' של מנהל הגיוס. יהיה בסדר =)

AngeIDust

New member
ברגע שיש לך דרכון ישראלי

אין ברירה, אתה נכנס לארץ עם הישראלי. לך תסדר את זה בשגרירות, יחסוך לך כאב ראש.

תודה על התשובות

נראה מה עושים,השגרירות הישראלית בקנדה נמצאת בצד השני בקנדה אז או צבא או דרכון קנדי נראה מה בא קודם

עוד שאלה(אחרונה) תודה

רשום באתר של צהל ככה בן מהגרים הינו מיועד לשירות ביטחון, אזרח ישראלי, אשר נולד בחו"ל או שעזב את ישראל בליווי הוריו עד הגיעו לגיל 16. אם לא נולדתי בישראל,והגעתי לשם כשאני בן 4 אז אני לא חייב לשרת?

למעלה