עוד שאלה על מכס..

nimrodakar

New member
עוד שאלה על מכס..

שלום לכולם, בשעה טובה אני טס לאיטליה , יש שם אוטלט של החנוצ BOSE . כמו שאתם כניראה יודעים המחירים בארץ הם לא הגיוניים למוצרים המעולים הללו. במקרה ואני מחליט על רכישה של מוצר כלשהו של BOSE שאני מתאר לעצמי שיעלה לפחות 200 יורו והמשקל שלו יותר מ 2 ק"ג, השאלה שלי היא אם אני מביא את המכשיר איתי לארץ כמה עלי לשלם כתוספת למחיר הרכישה ( מע"מ,מכס ) ושוב אני מזכיר אני מעלה את המוצר איתי למטוס ( האם יעלה לי תוספת להעלות את המוצר הזה למטוס? ) אם יש משהו שלא ציינתי ושאני כניראה יהיה מחויב עליו ויש לכם מידע אשמח אם תגידו לי מה העלות בערך של כל הסיפור של להכניס מוצר כזה של רמקולים+מגבר לארץ.

w2s

New member
קשה לענות מאחר ואין את כל הנתונים אך

העניין ה OVER WEIGHT תלוי באיזו חברת תעופה ומהם התנאים של הכרטיס שלך. בדרך כלל חברות התעופה מאפשרות להעלות לקבין של המטוס תיק צד של עד 8 קילו. מניסיון אנשים מעלים הרבה יותר אך יכול להיות שתיתקל בפקיד קפדן שבעת הצ'ק אין ישקול את התיק ויגיד לך שאתה צריך לשלם על המשקל העודף. לגבי מיסים, עד כמה שאני יודע יש פטור של עד 200$ לטובין שאתה מביא איתך. כידוע ביציאה מהטרמינל יש שני מסלולים אחד עבור מי שאין לו על מה להצהיר ואחד עבור זה שצריך להצהיר מה הוא נושא עימו. במידה ותחליט לעבור במסלול ללא צורך בהצהרה יכול מאוד להיות שבצורה אקראית יקראו לך להיבדק, ואז אם ימצא ברשותך טובין החייבים במס , הדבר עלול לגרום לקנסות ופתחית תיק ברשויות המס.

boltrade

New member
יבוא אישי של מערכת שמע...

ביבוא אישי של מערכת שמע משולבת או בחלקים נפרדים ובמידה ועלות הרכישה הכללית מעל 200 $ או ערך החפצים המיובאים מעל 200 $ לאדם, סך המיסים מכס+מע"מ על כל מערכת שמע בין אם היא משולבת ובין אם בחלקים או כל חלק בנפרד הינו 33.4% מיסים. זה מה שידרשו ממך במעבר במסלול האדום. מוזמנים לשאול את שאלותיכם באתר ולחסוך זמן לתשובה. נסיעה טובה,

nimrodakar

New member
המשך..

אני מדבר על מערכת של BOSE רסיבר+רמקולים אני מאמין שלא עולה על 8 קילו ואנחנו גם 3 אנשים שטסים לכמה ימים ככה שאפשר לחלק את זה על האנשים. אני לא מתכוון לעבור במסלול הירוק מעדיף להצהיר ולא להסתבך. השאלות שלי הם : 1. פשוט להתקשר לישראייר ולשאול אותם על זה שאני רוצה להעביר את המערכת איתי האם יש תשלום נוסף? 2.בוא נגיד שהמערכת תעלה לי 300 יורו פלוס מינוס אז בארץ פשוט להוסיף את ה 33.4 מס ז"א שמ 300 יורו קופץ ל 400 יורו אחרי המס זה מה שאתם אומרים? 3. אם אני עם 3 אנשים וכל אחד לוקח חלק המערכת ואני מצליח בחנות להוציא קבלה על רמקולים בנפרד ועל הסאב בנפרד אני בטח ישלם פחות כי על הרמקולים הם לא עוברים את ה 200 דולר אולי רק הסאב עובר את הסכום הזה. מה אתם אומרים?

nimrodakar

New member
עדכון..

עשיתי בדיקה והרסיבר לבד ללא הרמקולים שוקל באיזור ה 17 ק"ג... מה עושים?

nimrodakar

New member
אופיר - תשובות מעולות

ממש תודה לך על העזרה ועוד כל השאלות האלו בלי תשלום , ממש תודה שיחקת אותה!

למעלה