עוד שאלה על וג'יטה:

פיקורו

New member
הוא דיי נמוך

הוא קצת יותר גבוהה מקרירין הוא בערך נגיד מטר שישים וחמש פיקורו הוא בין היותר גבוהים ככה מטר שמונים וחמש

Light woman

New member
פיקילה מטר שמונים וחמש?!?!?!?!?!?!?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!! חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהח!!!! פיקולו שני מטר וארבעה סנטימטר!!!! ווג'יטה מטר 65 או 70 וגוקו מטר שמונים

Evil Beast

New member
טוב הערכתי..

פיקורו-2.15 טיאן-2.00 יאמצ'ה-1.95 גוקו-1.86 טראנקס-1.70 (כמוני!) וג'יטה-1.61 קרירין-1.50 גוהאן קטן-1.30 גוהאן גדול- בסביבות ה1.78 אבל תארו לכם, אם פיקורו 2.15 אז כמה בארטר או ריקום?

Light woman

New member
עידו'שלה, צר לי לבשר לך...

אך אינך טוף בלהעריך דברים. טיאן נמוך יותר מגוקו, בלפחות 2 ס"מ. יאמצ'ה- כנ"ל. אולי משהו כזה- פיקולו- 2.04 (וזה על בטוח! בדוק!!) גוקו- 1.86 או 1.89 טינשן- 1.82 יאמצ'ה- 1.81 טראנקס- 1.78 (נמוך יותר מגוקו) וג'יטה- 1.65 (אל תגזים הוא לא כזה גמד! אפילו במצב הזה הוא יותר נמוך משחר בס"מ..) קרילין- 1.52 או 1.53 (וגם זה בדוק...) גוהאן קטן-
אממ.. לא יודעת... אולי 1.35 ואולי 1.25 כי בסה"כ הוא בן 6... סון גוהאן (הגדול)- 1.79 בערך בארטר- זה הזה המהיר והכחול נכון? אוי וי... אני מהמרת שהוא יהיה שחקן כדורסל בגובה 2.33 לפחות.... טוף חלק מהדברים שכתבת דומים למה שאני כתבתי אבל טינשן גבוה יותר מגוקו???

יא מפגרת! די כבר! איפה קזו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה זה השאלות האלה? "שאלה על וג'יטה, הוא נחמד? אותו דבר לגבי גוקו.", "עוד שאלה על וג'יטה: הוא גבוה? אותה שאלה לגבי פיקולו." יא אהבלה! קודם כל תלמדי לשרשר ודחוף, דבר שני תשאלי אולי מה הגובה שלהם או אם אפשר לתת לך תיאור אופי של וג'יטה או גוקו או כל דמות אחרת, אבל למה לבוא ולשאול את השטויות האלה! זה כבר ממש מכעיס אותי!
את לא רואה שוג'יטה יחסית נמוך ופיקולו גבוה? או שוג'יטה לא נחמד וגוקו כאן? מה את, מטומטמת? קזו
איפה אתה
נ.ב. מצטער על הקללות, אבל קזו חזר והוא לא עושה כלום!

למעלה