עוד שאלה נראה לי

איילת 100

New member
עוד שאלה נראה לי

היום הלכתי לאולטראסאונד נוסף לראות שלא גדלה הציסטה בשחלה הימנית שלי וגילו לי עוד שתיים בשמאלית אז אני בדרך הטובה בכל מקרה רציתי לשאול אם מישהי יודעת מה זה אומר רחם דו קרני גם את זה יש לי זה מסוכן? עוד לא עברתי הריון או לידה בכל מקרה וחוץ מכל זה החלטתי שלא משנה מה צריך לשמור על מצב רוח טוב שתהיה לכן שנה מקסימה

ר ו מ י ה

New member
רחם דו קרני

הינו פגם מולד שבו צורת הרחם דומה לשתי קרניים ולכן השם דו קרני. רחם דו קרני אינו מחייב בדרך כלל טיפול ולרוב לא גורם לקושי להרות.

איילת 100

New member
תודה רומיה

יש קשר בדרך כלל בין אנדו לרחם דו קרני? ועוד שאלה- האם יש קשר בין התפתחות של ציסטות חדשות ככל שמתקרבים לזמן המחזור? כלומר,אם לא ראו אצלי ציסטה בשחלה שמאל לפני 3 שבועות ועכשיו יש כבר שתיים יומיים לפני מחזור יכול להיות שזה כבר קרה במחזורים קודמים והציסטות או חלקן נעלם אחרי שמסתיים המחזור? תודה על העזרה

ר ו מ י ה

New member
אין קשר בין השניים

ולגבי הציסטות במידה ומדובר בציסטות פונקציונליות, מירב הסיכויים שהם יעלמו במחזור. אם מדובר בציסטות אנדומטריליות זה כבר סיפור אחר. בכל אופן, ממליצה לך להיות במעקב אחר הציסטות.

נעמי 17

New member
../images/Emo23.gif לא מסוכן

אם רחם רגיל יש לו צורה של אגס, לשלך יש צורה של לב, זה לא מסוכן, לעיתים זה עלול להפריע בהשרשה של העובר, זה הכל. לי יש אחד כזה, יש לי עוד לב.

איילת 100

New member
../images/Emo140.gifתודה נעמי

אז איך את מסתדרת עם אגס ושני לבבות?:) יש לך ילדים אגב? יום שמח לכולן

נעמי 17

New member
עשית סלט פירות../images/Emo3.gif

יש לי שני לבבות, אין לי אגס. יש לי בן בן שנתיים וחצי מאומץ מכל הלבבות.

למעלה