עוד שאלה מוזרה

עוד שאלה מוזרה

אז כן, יש לי עסק עם לא מנוסה. אני צריך לעשות את כל העבודה הכי קשה, בצורה הכי יסודית, ובמי אני אתייעץ אם לא בכם שוב? אנחנו מתזמזמים חופשי. יותר נכון, אני מתמזמז איתה בצורה חופשית (פחות או יותר). מטייל לה על הגוף איפה שמתחשק, גורם לה להתפתל ולרקוד על המיטה. אני רוצה שהיא תטייל עלי באותו האופן! איך אני גורם לה להוריד את המכנסיים ולתת גישה יותר קלה לי (ויותר נעימה לה) למקדש? איך אני גורם לה להכניס לי יד למכנסיים ולהשקיע קצת הנאה (יש לי הרגשה שהיא פשוט חוששת, אז איך אני מטביע את החשש)? היא מתקרבת לאיזור אבל פשוט מתביישת, זו הפעם הראשונה שלה. אני רוצה לפעול לאט ובטוח, בלי למהר, אבל עם להינות. מחכה לתגובות!

הזוייה

New member
רגע.

מה זה כל הטיולים הללו? ואיפה מפת הדרכים? זה בגלל שאתה הולך במסלול הכחול ולא בכחול לבן. (לקחת מימיה ונעלי הליכה? כי עד שמגיעים למערה יש הרים וגבעות לצלוח). נ.ב ממתי נפתחה רחבת ריקודים במיטה? מועדון הכרית והשמיכה הפך לdance bar? (וואלה אני ישנה בעמידה). ובכן, מה חשבת שהדרכים לרומא קלות? כשדרכי הגישה חסומות ע"י פרטנרית נטולת סידן שמפזזת על מצעי הדובונים שלך ואתה רוצה ישר שתפשיט אותך, תיגע לך, ותשקיע במניות טיל החץ שלך, אתה באמת צריך סוללת יועצים כי נכנסת לתיק שקנאי לא פשוט. אתה בקונפליקט מהסוג הקיומי . קודם כל תשחרר קצת מקום במוח שלך שתפוס ע"י כדורסל,כדורגל ופורנו כדי לעבד (ולא לאבד) את המידע הבא: אחת התכונות שמבדלות פרגיות בתוליות משאר לועסי הגת והאמבה בארץ (וגם מתושבי איראן החדשה ובגדד) היא התאווה לסקס. לבנים לדוגמא מיום היוולדם יש פעולות מטוריות, עוד לפני שצונח להם החבל מהפופיק. הם משחקים עם עצמם. מה שאתה צריך לעשות ל"עסק הלא מנוסה שלך" הוא פעולת הדגמה- אני אראה לך, את תראי לי. (משחק הבית החדש:"ענג את עצמך").תדליקו את הטלוויזיה על ערוץ 33 בו שאול יהלום נואם וכל משמניו רוטטים, כסרט למשחק המקדים. תכין לה בצד מאנצ'יז בצורת סוכריות על מקל, שתתאמן על האוראלי. אח"כ היא תעבור לסוכרייה של נגמרת. תחמיא לה, תרגיע אותה, תשאל אותה אם נוח לה, אם נעים לה. הרי בכל ביישן קיים הר געש נסתר, אתה פשוט צריך להתמקד בעבודת חימום טובה ומרגיעה. שים ברקע מוסיקה של פריד אל עטראש ותרסס עם מטהר האוויר את החדר, בשביל אווירת השאנטי. היא בלחץ כמו סיר חמין מבעבע. עדינות וסבלנות זה שם המשחק. אתה הרי רוצה להצליח, היא חשובה לך. אם תעשה תנועה אחת פזיזה- זה נגמר. לפעמים נגיעות וחיבוקים הם שלב מתקדם מאשר הלחץ לסקס.. כמו כל דבר הכל בא בשלבים. אם זה לא עזר כנראה שהיא לא מתאימה לסדינים שלך. בוקר זיווני לך: )

../images/Emo4.gif האמת מאוד פשוט ...

קודם כל ולפני הכל לדבר איתה !!! ואני לא מתכוונת לשיחות נפש אלא על שיחות מיטה תוך כדי הדגמה מה אתה אוהב שעושים לך ומה אתה מאודדדד אוהב שעושים לך
תדאג לכבות את האור כך שיא תרגיש מוגנת כביכול לא רואים אותה ולאט לאט היא תצא מהבושה ותתחיל להיות לביאה אמיתית ...

צודקת! ועוד משהו...

אתה אומר שזה הפעם הראשונה שלך, תן לה זמן. היא צריכה להתרגל לרעיון ולהתרגל למעשה, זה לא הולך מהיום למחר... תן לה זמן ואל תראה לה שהיא מאכזבת אותך, כי זה יאכזב אותה.

itaystud

New member
בפעם הבאה שאתה מטייל לה על הגוף

תמצא את הנקודה שבה היא הכי נהנית ואז תפסיק בבת אחת (כלומר תהרוס לה את ההנאה) תשכב על הגב ותגיד לה: "עכשיו תורך" בהחלטיות. אם היא תסרב - סבבה. אתה מדליק טלויזיה ולא מתייחס אליה. בשלב מסויים ימאס לה, מה גם שהיא תרצה את העונג שהענקת לה קודם.

../images/Emo35.gif

אני מקווה שאתה צוחק. נשמע לי רע מאוד להכניס התנהגויות כאלה בתוך קשר, במיוחד כשמדובר בחוויות ראשונות.

itaystud

New member
הבחור הגדיר את זה בתור

"יש לי עסק עם לא מנוסה". זה לא נשמע כמו חברה שלו או מישהי שיש לו רגש כלפיה. לא אמרתי שזה הדבר הכי נחמד לעשות, אבל זה עובד. U CAN TAKE IT OR LEAVE IT

מה הקשר?

אז אם זו לא חברה או מישהי שיש רגש אליה אז זה בסדר להתנהג בצורה מגעילה? במיוחד כשמדובר בבחורה לא מנוסה! אח"כ הוא עוד יבוא בטענות שהוא יהיה עם "מנוסות" שגברים אחרים קילקלו להן את חווית המיניות ועוד יכתוב פה על הגברים שמקלקלים לאחרים... נו באמת
לא מתאים לך מה שקורה?לא בא לך לטפל בזה בדרך בריאה ולא פוגענית? תחתוך
זה לא כאילו שיש איזשהי חובה להישאר עם מישהו שלא טוב לך איתו...

itaystud

New member
כל אחד מגדיר לעצמו את האמצעים

שוב, לא אמרתי שזה נחמד או נעים וגם לא אמרתי שזו הדרך שלי (למרות שזה עזר לא פעם).. הבחור ביקש טכניקה - וקיבל טכניקה. אם היא חשובה לו, הוא ישתמש בדרכים אחרות להשיג את מבוקשו. אם לא - אז...

חופ שיה

New member
עיזבי , תמיד הוא ימצא

את הבחורות שגם חושבות כמוהו, נכון לא נכון , זה לא מענין אותו/ם , העיקר שיהיה זיון כבר.

חופ שיה

New member
כח כח .....

"המטרה מקדשת את האמצעים" "(למרות שזה עזר לא פעם)" שחור על גבי לבן.

itaystud

New member
דברתי על המקרה ספציפי לא באופן כללי

ואגיד לך משהו נוסף. מאז ומתמיד הגברים היו אלה שצריכים לרדוף אחרי נשים. לשכנע, לנסות, ללקק, להתחנף ומה לא? והכל בשביל מה? בשביל סקס שבו גם הגבר וגם האישה נהנים. אז ההשקפת העולם שלי טיפה'לה שונה. אם הבחור (זה שפתח את השרשור) גורם לחברה\ידידה\מכרה שלו עונג והיא מסרבת להעניק לו חזרה - זו סוציומטיות לשמה. אף 1 לא דיבר פה על זיון, לא אני ולא הבחור. הוא בסה"כ רוצה קצת תשומת לב מינימלית שהוא לא מקבל. אז הנה, קיבל שיטה שעובדת יופי. כי רק אחרי שהיא (או כל אחת אחרת) תבין שהתפקיד של הגברים זה לא לרצות את הנשים - אלא שזה הדדי -רק אז הוא יתחיל להנות גם.

../images/Emo191.gifשלי אתה טועה בהנחות שלך ...

במקרה הנ"ל מדובר על ילדים והתנסות ראשונה של שניהם ... היא מתביישת לנסות, היא לא יודעת מה לנסות ועוד תהיות רבות !!! כמי שהייתה בעבר בצד הזה אני לא מצדדת בדרך שלך וכן אומרת לבחורצ'יק שינסה ללמד וינסה לדבר ולא לזרוק אותה לתוך זה שכן היא לא מבינה דבר ובטח גם מאוד מפוחדת מהעניין יקירי ... במקרה הנ"ל "כוחניות" היא לא לעניין ...

למעלה