עוד שאלה לי

עוד שאלה לי

אני באמצע הכנת עוגה של מרתה סטיוארט [גנאש] ולפתע שמה לב שהכמויות עצומות! העוגה היא בעצם 2 טורטים וציפוי גנאש.. הגיוני שכמויות כמו : 3 כוסות קקאו, 3 כוסות קמח, 4 ביצים, 3 מרגרינה {וואו!} 2 כוסות מים ועוד ועוד אלו כמויות של עוגה אחת? או של שתי העוגות.. כי אם זה של שתי העוגות - 6 מרגרינה זה לא הגיוני!! 8 בייצים?! 6 קקאו?? 6 קמח? זה עוגה לגדוד? LOL מה דעתכם? זאת העוגה: http://www.marthastewart.com/portal/site/mslo/menuitem.fc77a0dbc44dd1611e3bf410b5900aa0/?vgnextoid=fa6d95100fe63110VgnVCM1000003d370a0aRCRD&autonomy_kw=faith%20ford&rsc=ns2006_m2 מקווה שתעזרו לי במהרה כי עוד לא שפכתי את התערובת לתבניות..

עוזי10

New member
לדעתי יש בעיה במרשם...

גם 3 כוסות קקאו זה ה-מ-ו-ן... אבל מנסים אחת ורואים

רואים שהיא מכניסה המון בוידאו.

3 כוסות קקאו, ו2 פאונד של שוקולד מריר! זה מלאאאאאאא...זה 900 גרם! אבל זה לא רק במרשם, היא מכניסה שם קערות ענקיות באמת.

N i r T

New member
איפה המתכון של העוגה???

נתת קישור למתכון של הגנאש. את העוגה לא מצאתי שם. אבל כמות המצרכים עושה רושם של פצצה אמיתית. קחי בחשבון ש BUTTER STICK אמריקאי הוא של 4 אונקיות כלומר קצת יותר מ-100 גרם. אולי הכוונה במתכון ל-300 גרם (יותר הגיוני) של שומן? לדעתי הכמות היא לשתי עוגות לא גבוהות (תבנית 22-24). תנסי... ותספרי... אם עוד לא מאוחר מדי. ניר

אין מתכון של העוגה. היא אומרת בוידיאו.

כבר עשיתי את העוגה..יצא, נחמד.. השתמשתי בתערובת לשתי העוגות ולקחתי בחשבון שהקמח הוא קמח תופח ולכן הן יסתדרו, למרות שגם עשיתי ברינג של 28 ובאמת הן הסתדרו. והיא אמרה כוס וחצי חמאה מומסת [סתומרת, 3 סטיקס] אז עשיתי מה שאמרה, לא הלכתי לפי הגרמים בסטיקים עצמם..

למעלה