עוד שאלה לדיון

עוד שאלה לדיון

רציתי להעלות שאלה.. אני מרגיש שהגיע הזמן לעבור לשלב הבא. רוב אנשים פה כבר בדעה אחת, שאנחנו היוצרים והבוחרים של העולם הפנימי שלנו, וכל מה שמתרחש בנו, ובעצם.. כל מה שקשור .. אלינו. שמעתי את הניסוחים.. בסגנון, "אנחנו לא יכולים לבחור את הסיטואציות, אבל יכולים לבחור את התגובה שלנו אליהם" לא רוצה לומר שאני לא מסכים, כי אני בהחלט כן. אבל .. לשלב הבא.. עד עכשיו דיברנו על העולם הפנימי. האם לדעתכם, אנחנו יוצרים איפהשהו גם את העולם החיצוני? כלומר בוחרים את מה שקורה לנו? ואני לא מדבר על ההסתכלות האינפנטילית (בעיני) שאתם מסתכלים על הדברים שאתם לא אוהבים שקרו לכם בחיים ואומרים בלי לחשוב "ברור שלא! אני הרי לא רוצה את זה!" אלא משהו יותר עמוק.. האם לדעתכם, באיזה מקום.. אפשר לשלוט בעולם החיצוני כמו בפנימי? אולי זה עניין של מודעות מסויימת? כמו שאנחנו *כאילו* לא יכולים לשלוט בחלום, בעודנו החולמים שלו. אנחנו מדמיינים אותו.. ויוצרים אותו, יוצרים סרט בתוך הראש, חוויות חוויות חוויות בלילה. אני מניח שאם בתוך החלום (שאתם חושבים שהוא מציאות ולא חלום באותו רגע) הייתי שואל אתכם אם אתם יוצרים את זה הייתם אומרים "מה פתאום!" אבל כשאתם מתעוררים אתם מבינים שזה הייתם אתם, לא כך? אולי באותה מידה אתם גם "חולמים" את המציאות, ורק צריכים להבין שזה חלום.

~דויד~

New member
שאלה יפה מאוד העלית לדיון

אבל האם אתה רואה בסקר המצומצם שלנו דעה אחת? אני חושב כי ראשית צריכים לענות לסקר לפחות 20 איש, כדי שנדע מה באמת הרוב חושבים... באהבה, דויד

~דויד~

New member
הסקר של הפורום...

למעלה יש תפריט כזה: חברים צ´ט סקר קבצים

סתר

New member
דויד, הצבעתי, בוא לבקר אותנו

בדרך לוחמים, בארבע הסכמות.... אוהבת, סתר

אננדה

New member
אנחנו בהחלט....

שולטים בחיים שלנו - לכל המשתמע מכך. לגבי העולם החיצוני העיניין למעשה קצת יותר מורכב - כי תלוי מה אתה מגדיר העולם החיצוני. אם זה הסביבה הקרובה שלנו - אז כן, יש בנו את הכח לשנות דברים אבל תלוי באיזו עוצמה זה מתבצע, ככל שהעוצמה תהיה יותר חזקה נוכל להגדיל את רדיוס ה´השפעה´ שלנו על הסביבה (משק כנפיים של פרפר..) אבל בין זה לבין להשפיע ברמה גלובלית-עולמית עדיין קיימת בעיתיות מסויימת. דבר זה לוקח יותר ´זמן´. לגבי אנשים ישירות - תלוי מה רמת המודעות העצמית שלהם ככל שתהיה יותר גבוהה כך ה´השפעה´ שלך עליהם תהיה יותר חלשה. האסטרולוגיה הקבלית לדוגמא באה להראות לנו מצב אנרגטי שהיה קיים ברגע שנולדנו אך יותר מזה - איך להתעלות על אנרגיות אלה ולהשתמש בהם לטובתנו, כך גם לגבי אנרגיות שאחרים שולחים לעברנו. ככל שתשלים יותר עם עצמך כך ההשפעה החיצונית על חייך תפחת ותהיה יותר ´אדון לעצמך´. תחזיר את השליטה לחייך ותוכל למצוא את ייעודך שלשמו באת לעולם הזה
´קורס בניסים´, אורי

~דויד~

New member
אנחנו יכולים ליצור את המציאות

הפיסית האישית שלנו. אתן דוגמא: רציתי להגיע למקום מסוים בתוך 10 דקות, ולא היה לי סיכוי. לא היתה תחבורה ציבורית בסביבה, ולא מוניות, והכבישים פקוקים, לא היה לי סיכוי. אבל עדיין הייתי נחוש להגיע בזמן לפגישה והחלטתי לבקש טרמפ. כבאורח נס, עצרה מכונית לידי וירדו ממנה שני בנות. הנהגת נסעה בדיוק לכיוון שהייתי צריך. לא רק שהגעתי בזמן, גם היה לי מיזוג
זה נקרא ליצור מציאות!

ניצן 2

New member
אורי, סתם התגלגלתי לכאן ,הרגע......

כמו שאתה בטח יודע, אני ממש לא שיכת לפורום שלכם. אבל , קראתי את שכתבת, ואהבתי כל מילה. ורציתי שתדע. ניצן.

למעלה