עוד שאלה לדיון

עוד שאלה לדיון

יש לי הרבה שאלות לאחרונה והפעם בנושא: קרן ופסטיגל
האם אתם יכולים לדמיין את קרן מופיעה בפסטיגל? או שאולי עדיף שתשאר כמו עכשיו שתופיע בהופעות שלה נטו.... אולי מצד שלישי עדיף כי ככה תהיה יותר אהודה גם על ציבור שב"כ לא מכיר אותה כמו הילדים הקטנים
השנה בפסטיבל הוא בנושא גיבורי הממלכה האבודה- פנטזיה....בתור איזו דמות הייתם רוצים שקרן תופיע ?

papashdon

New member
עוד דיון../images/Emo8.gif? ../images/Emo26.gif

האם אתם יכולים לדמיין את קרן מופיעה בפסטיגל? או שאולי עדיף שתשאר כמו עכשיו שתופיע בהופעות שלה נטו.... אולי מצד שלישי עדיף כי ככה תהיה יותר אהודה גם על ציבור שב"כ לא מכיר אותה כמו הילדים הקטנים- לא. ממש לא. קודם כל, אני לא יכול לדמיין את קרן לובשת שמלה ירוקה, עם נצנצים וכנפיים, מלאה בפרחים מפלסטיק.
מצד שני, אם היא תשתתף בתור כוכב אורח אז זה יהיה ממש נחמד
. אני לא יודע, אולי בשנה הבאה הדעה שלי תשתנה, אבל נכון לעכשיו זאת תיראה לי טעות אם קרן תשתתף בפסטיגל. אם היא תכתוב שירים לפסטיגל/ תלחין זה יהיה מאוד נחמדD: השנה בפסטיבל הוא בנושא גיבורי הממלכה האבודה- פנטזיה....בתור איזו דמות הייתם רוצים שקרן תופיע ? הממ...הדיווה
..נסיכה עם קול ממיס לבבות
.. אגב, הפסטיגל השנה נראה מזעזע מתמיד
, בשנים הקודמות דווקא הייתי הולך אליו קבוע
.

ady18

Well-known member
לדעתי

והיא חד משעמית כאן קרן לא מתאימה לפסטיגל לא יודעת לא מתחבר לי אז קשה לדמין מה הייתה או מה הייתי רוצה

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif../images/Emo12.gif..

האם אתם יכולים לדמיין את קרן מופיעה בפסטיגל?ממש לא, הפסטיגל כבר נהיה ילדותי משנה לשנה, וזה לגיל הצעיר יותר, 8\9\10 וכו'.. או שאולי עדיף שתשאר כמו עכשיו שתופיע בהופעות שלה נטו....? שישארו נטו
אולי מצד שלישי עדיף כי ככה תהיה יותר אהודה גם על ציבור שב"כ לא מכיר אותה כמו הילדים הקטנים? לדעתי היא צריכה להשאר במקום שבו היא נמצאת עכשיו, כי בגיל שהולכים לפסטיגל, זה גיל שלא יבין את המוזיקה של קרן. השנה בפסטיבל הוא בנושא גיבורי הממלכה האבודה- פנטזיה....בתור איזו דמות הייתם רוצים שקרן תופיע ? קרן-שמש?
..

עדי C

New member
לא. ובשתי מילים-

ממש לא. הפסטיגל הפך להיות משהו ממש... עלוב לדעתי, שאמנים הולכים אליו בגלל הכסף, מן הסתם לא בגלל האומנות. וכל עוד קרן יכולה להסתדר בלי להשתתף בפסטיגל לדעתי אין לה מה לחפש שם. הטענה שככה עוד קהלים יחשפו אליה- לא ממש מקובל עליי. הרי מראש השירים של קרן לא בדיוק מדברים לילדים בני 4-10, ונכון שרוצים למכור כמה שיותר מהדיסק, אבל... לא צריך להיסחף... .

אני עם עדי../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif../images/Emo187.gif

גם הפסטיגל זה לא מה שהיה פעם אין מה להגיד..מבחינת התוכן (השירים והכל..)לא מתאים..

../images/Emo69.gifלדעתי ממש לא מתאים לה..

אני חושבת שקרן היא מעל הרמה הזאת של הפסיטגל, ובכלל הפסטיגל מתמסחר משנה לשנה וזה לא כמו שהוא היה בשנים הראשונות[ ולמה אני לא זכיתי לראות פסטיגל מהאייטיז?
] ולמרות שהיא מצחיקה וקלילה כזו, פסטיגל מתחת לרמה שלה בהחלט.

דס סקעת

New member
לא ממש...

הסגנון שקרן הולכת בו זה לא הסגנון של אמני הפסטיגל... קרן היא יותר אמן של פסנתר או גיטרה מאשר של אפקטים זיקוקים לוליינות וכ"ו

למעלה