עוד שאלה לגבי WILD

חוק צח

New member
עוד שאלה לגבי WILD

בספר אחד קראתי על כניסה למצב טראנס, והתרגיל שהיה קשום שם קצת הזכיר לי WILD כלומר, אם מתרגלים את זה בשכיבה, צריך להסתכל על נקודה מסויימת ולומר לעצמך מה אתה רואה, כך לגבי 2 נקודות נוספות אליהן מעבירים באיטיות את המבט, אח"כ להקשיב לאיזה שהוא צליל, לומר לעצמך מזה הצליל הזה, כך לגבי שלושה צלילים, אח"כ להתמקד בשלוש תחושות גוף שונות. כל זה בלי לזוז, ואח"כ צריך לחזור על FK זה רק במקום 3 פעמים מכל דבר, רק פעמיים, ואז שוב פעם, אבל רק פעם אחת, ואחרי כל זה חוזרים על כל התהליך כולו, רק בעיניים עצומות (מה שגורם לחלק הראשון,עם הראייה להיות קצת יותר מאתגר ואיטי). בהתחלת התרגול יש מה שנקרא שלב של הכרזת הכוונות, במקרה הזה- להכנס לטראנס למשך כך וכך זמן. מה שקרה לי כשעשיתי את זה, היה ממש מוזר והזכיר לי קצת מה שקראתי פה באתר לגבי WILD, שאם פותחים את העיניםם בזמן שחווים את כל הרעשים והתחושות ה'ריאליסטיות', אז יש מצב בהחלט לראות את ההזיות האלו בעיניים פקוחות ושה נורמאלי וכו וכו, כלומר הדברים שהתמקדתי עליהם בעיניים פקוחות היו כבר חצי לא מציאותיים (אני יודעת כי הייתי צריכה לתאר אותם לעצמי לפי התרגיל). מה אתם חושבים? השאלה שלי היא, האם אפשר לנסות להכנס לWILD בעיניים פתוחות ? כלומר רק כשלב ראשוני כמובן. י

למעלה