עוד שאלה חשובה!!!

dotan81

New member
עוד שאלה חשובה!!!

קראתי מאמר לא מיזמן על אנשים ממוצא אנגלי שנושאים בגופם גן בשם "דלתא 32" ואם יורשים אותו משני הורים אז מחוסנים לחלוטין מנגיף האיידס הבנתי גם שירשו אותו כמוטציה גנטית עקב מגפה שהישתולה באנגליה במאה שעברה שאלתי היא מדוע לא מהנדסים את הגן הזה שיהיה אפשר להחדיר אותו גם לנשאים או לתינוקות או להפיק ממנו חיסון כלשהו?

חסינות טבעית נגד איידס

הנושא שהצגת אינו כה חד וחלק כפי שאתה מתאר. אלא נמצא ברמה של תיאוריה אשר מצריכה מחקר לאשרה.

dotan81

New member
דלתא 32

ד"ר שלום רב!!! תודה לך על תשובתך קודם כל ... ובעיניין הגן הנ"ל מחקרים הוכיחו שבדגימת דם (או פלסמה) של אדם הנושא את הגן משני בצדדים לא חלה הידבקות בכלל אפילו שניסו מאוד להדביק את הדגימות הנ"ל ללא הצלחה אני חושב לענ"ד שיש כאן פריצת דרך משמעותית בחיפוש מענה הולם לנגיף האיידס הכל שאלה של תקציב...

עוד התיחסות

אוכל להגיב רק אם אקרא את המאמר. כרופא מנוסה אני יודע שהמרחק בין מאמר מדעי מסוג זה עד יישום יום יומי אינו רק ענין של כסף. המרחק גדול מאוד.

dotan81

New member
דלתא 32

ד"ר רישפון לצערי המאמר הנ"ל לא נימצא בירשותי אך אני אחפש אותו באינטרנט ואתן לך קישור אליו ...ושוב בעיניין התקציב אני חושב שאם ממשלת ארה"ב היתה משקיעה את הסכום שהיא הישקיעה במילחמה בעירק למען מציאת תרופה לאיידס כבר ב-2004 הינו מצילים הרבה נפשות...

almogf

New member
עדכון דלתא 32

http://www.thebody.com/cdc/news_updates_archive/feb28_02/whites_aids.html

dotan81

New member
מאמר

ד"ר רישפון אני מצרף לך מאמר בנושא דלתא 32 ואם תוכל להרחיב בנושא אשמח מאוד בברכה

מאמר על חסינות יחסית מפני איידס

קראתי את המאמר המעניין מחודש פברואר 2003. הוא כתוב על ידי ברי סמכא. תודה שהבאת אותו לידיעתי. המאמר מציג ממצא סטטיסטי המוכר זה מכבר בגברים. במאמר החדש הודגם ממצא זה לראשונה גם בנשים. הגן המדובר אינו מעניק הגנה מלאה מפני הדבקה באיידס אלא רק מקטין את הסיכון להדבק בנגיף האיידס. על פי המאמר, ההקטנה היא כנראה פי 2. נדבקו באיידס גם נשים שירשו את הגן הזה משני הוריהן. המאמר חשוב לשם העלאת השערות על הסיבות לשיעור התחלואה באיידס הגבוהים במיוחד באפריקה ובאסיה, אך אין לו בשלב זה משמעות מעשית טיפולית.

dotan81

New member
אגב המאמר...

המאמר הוא מישנת 2002 לא 2003 לכן אני בטוח שמאז חלו כמה היתקדמויות אני אמשיך לחפש ולהציג כאן עוד מאמרים אם למישהו יש חומר נוסף מוזמן לשתף ביברכה

למעלה