עוד שאלה ברשותך

פתי בו

New member
עוד שאלה ברשותך

שאלתי מדוע אני ו x לא יחד? שלפתי 4 רונים ת'יוואז אנסוז אלגיז ת'וריסאז מה את אומרת?

אוקיי

הבעיה נראית כמו בעיה של אגו. מישהו מוצא את עצמו חסום בלהשיג לעצמו מה שהוא רוצה, בגלל האגו של עצמו. זה יכול להיות או את או הוא.הפיתרון יהיה, כמובן, בשיחה טובה ופתוחה בין שניכם. לא בטוח שזה הזמן בשבילה, זה כבר להחלטתך
הצלחה!

פתי בו

New member
יש לו מישהי כרגע

אבל הוא לא יוצא לי מהראש. אני הרבה נזכרת בו וחושבת עליו. מה את חושבת?

אני חושבת...

שהחיים שלנו, וכל מה שחי, צריך ללמוד, וזה לא תמיד פשוט, לזרום. הטבע של כל הדברים החיים זה שלא נצמדים לשום דבר. אפשר להתבונן בטבע ולבחון את זה. דעתי האישית, אם זה מה שאת שואלת, ואני מניחה שכן כי לא הוצאת רונים, היא שנכון להבין למה קשה לשחרר, ולבחון האם בכל זאת אפשר למצוא דרך ללמוד לחיות עם מה שיש, ולא לעצור את החיים על מה שהיה. שלא תחשבי שאני כזאת גיבורה, אני המצאתי את הרעיון של להיצמד לעבר...
ובכל זאת, אני יודעת, שלהיות תקוע מאפיין את מה שמת, לא את מה שחי, ואם רוצים להינות מהחיים, צריך למצוא דרך לשחרר, את מה שכבר איננו (או שאיננו כרגע).

פתי בו

New member
את תמיד אומרת את הדבר הנכון

בזמן הנכון. יש בך חוכמה עצומה
פשוט כייף לי להתייעץ איתך בכול פעם מחדש את מקסימה אני באמת מקווה להמשיך ולזרום כי הוא כבר זורם והמשיך כבר מזמן.

וואוו ../images/Emo9.gif תודה

כיף לשמוע... אני מאחלת לך באמת רק זרימה. כי שתדעי לך, שזה המתכון היחיד והבטוח להארה.

למעלה