עוד שאלה, אם אפשר...

grover

New member
עוד שאלה, אם אפשר...

תודה על כל התשובות...עד עכשיו שאלתי על בתי, בעלי ובאופן עקיף על בני ואני רוצה לשאול עכשיו על עצמי... הפרטים: שם פרטי: 7,4,5,5 שם משפחה: 1,6,8,3,9,1,5 לידה: 26.8.68 משהו אינו "זורם" בחיי, אני חשה שיש לי חסימות או "משאות" שאני סוחבת איתי. האם תוכלי להגיד לי משהו לגבי זה? שוב תודה על הכל

עינת

New member
נו הגיע הזמן שתתפני לעצמך ../images/Emo8.gif

ואני אומרת את זה בציניות כיוון שאהבתך העיקרית נתונה לבית ולילדים כאשר לכל השאר ערך משני בעינייך. אולי הגיע הזמן להשקיע גם בעצמך ולהתחבר לאני הפנימי שלך? נראה שאת נותנת לעבר ולקשיים שעברת להשתלט עלייך ורגשותייך מציפים אותך וקורעים אותך לפיסות.הפסיקי לחפש את המושלם כי הוא אינו קיים, בחיים יש הרבה יותר משחור ולבן... יקירה יש לך כוחות מיסטיים חזקים מאוד והגעת לכאן עם מטען ענק,הגיע הזמן שתתחילי לעבוד על עצמך. בהצלחה
שפע ו
עינת

grover

New member
תודה...אבל...

תודה מקרב לב עינת... קראתי את תשובתך ואני מאוד מסכימה עם מה שכתבת אבל רציתי לשאול...כשאת אומרת, לעבוד על עצמי...ממה להתחיל? באיזה כיוון?

עינת

New member
מודעות עצמית ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

קיימים המון חוגים,סדנאות,קבוצות התפתחות וטיפולים אישיים אליהם את יכולה להצטרף. יש ירחון שנקרא חיים אחרים ,עצתי קני אותו או אפילו רכשי מנוי, שם תוכלי להתוודע למגוון ולבחור לאיזו דרך את מתחברת.
שפע ו
עינת

למעלה