עוד שאלה אחת שלי....

tiger

New member
עוד שאלה אחת שלי....

מה לדעתכם צריך להיות הלקח מהסיפור הזה למי שרוצה מחר ללכת למסיבה וחושב אם לקחת משהוא???

תשובה בהומור ? או רצינית ?

בהומור - הלקח הוא שהוא צריך לקורא כל כך הרבה היום בלילה, שמחר בכלל לא יהיה לו כוח ללכת למסיבה. ולא בהומור - הלקח הוא אותו לקח. הוא גם צריך לחשוב על כל מי שהוא אוהב, ולחשוב עוד פעם. ואז להעלים אחד מהאנשים האלה מחייו.... ולדעת, שכך חש מי שנעלם מחייו אדם אהוב. הוא צריך לחשוב היטב היטב עם מי הוא הולך. הוא צריך לבחון היטב האם הוא סומך על מי שאיתו ? האם הוא עצמו יישאר נקי כדי לדאוג לחבריו ? האם הם ישמרו עליו ? הוא צריך באמת לקרוא המון המון מידע (ואני הרי כבר קורא במשך שבועות), וללמוד. האם הוא יודע מה זה עושה לגופו ? האם הוא יודע מהם סימני האזהרה ? האם הוא יודע כיצד לא להגזים ?

merde

New member
השאלה פה לא נכונה

מה צריך להיות הלקח? האמת אני לא יודע.. השאלה צריכה להיות מה הלקח שנלמד, ואלא אם כן למישהו היה קשר ישיר אליה או לאחד מקרוביה לומר את האמת בוטה ככל שתהיה היא כלום, כמו שאמרתם זה מוות מבוזבז לחלוטין. מי שלקח אקסטזי לפני כן ימשיך במהלך חייו, מי שלא - רוב הסיכויים הם שההחלטה שלו נותרת בעינה אפילו אחרי מקרה שכזה הוא מראש קבע מה לעשות וזה במקרה הטוב יתן לו מחשבה שנייה בנושא אם בכלל, זה מאוד קל לשייך את המוות שלה לכמות (מה שכנראה נכון).

למעלה