עוד רעיונות ../images/Emo92.gif
עוד רעיונות
כפי שספרתי לכם, שירילי כבר החלה ממש לבקש את התרגילים והשאלות שאני עושה לה (ואוי לי כשזה לא נוח לי ביום מסוים
) טוב, עם הרוב אני עדיין די מסתדרת. אבל בקטע של האנגלית כבר יש לי בעיה. האנגלית שלי רק בינונית פלוס(הפסיבית בסדר אבל האקטיבית ממש לא), ומבחינת איות אפילו די גרועה. מה שעשיתי לאחרונה זה הייתי כותבת לה שאלות באנגלית בנושאים שונים (אם מדע, אם כללי, אם על המשפחה ועוד) והיא הייתה משיבה באנגלית. אבל בגלל איכות האנגלית שלי, מהר מאוד נגמרו לי הרעיונות. אביא לכם כאן דוגמאות לשאלות ששאלתי אותה ואשמח אם תציעו לי עוד שאלות או תתנו לי עוד רעיונות מה לעשות איתה בקטע הזה של האנגלית. טוב, הנה הדוגמאות: מהפעם האחרונה
עוד רעיונות
כפי שספרתי לכם, שירילי כבר החלה ממש לבקש את התרגילים והשאלות שאני עושה לה (ואוי לי כשזה לא נוח לי ביום מסוים
Who is the enemy of Motherboard? Haker Who is our Prime Minister? Ariel Sharon Which country is at the east of Israel? Jordan
ובפעם שלפניWhat can we find in the fields at the spring? Flowers What is the name of the father of Oz and Moris? Bony Who is the girl who lives in the ancient house in Paris? Madlen