עוד רעיון נחמד...

dafni14

New member
עוד רעיון נחמד...

מצב שבו הסדרה נגמרת בסוף העונה השניה [בואו נקווה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד שזה לא יקרה...] ומחליטים לעשות סדרת ספין אוף על אחת מהדמויות בסדרה. כל אחד צריך לבחור: 1. דמות כלשהי מהסדרה (ברור שאסור שזאת תהיה ורוניקה) שעליה תהיה מבוססת הסדרה. 2. עלילה לסדרה- על מה תהיי מבוססת הסדרה, איפה תגור הדמות וכו וכו.. כדי להדגים, הבחירה שלי: דמות- דאנקן. מה לעשות שאהבתי אותו, למרות ההתנהגות הרובוטית שלו בעונה השנייה אני לא יכולה לשכוח כמה שאהבתי אותו בעונה הראשונה. עלילה- הוא יכול לגדל את הבת שלו ושל מג, למצוא חברה חדשה שתהיה מן אמא לבת שלו.. זה יכול להיות נחמד.. הוא יחזור לגור בנפטון, אבל ההורים שלו לא יסכימו לתת לו כסף בגלל שהם כועסים עליו ששמר את הילדה, אז נראה אותו עובר לצד העני של נפטון ומתחבר עם וויביל.. זה יכול להיות משעשע. אני יודעת שהדוגמא לא הכי טובה.. אז תנסו למצוא משהו יותר טוב...

shira245

New member
זה בעייתי

כי בסה"כ ורוניקה מארס היא סדרה די חדשה ורוב הדמויות די תלויות בורוניקה אז קשה לי לראות סדרה שמיועדת רק לדאנקן או רק לוואלאס.זהו אחד החסרונות העיקריים בורוניקה מארס,שבלעדיי ורוניקה ,לרוב הדמויות אין "עמוד שדרה".יוצא מהכלל הוא לוגאן כי הוא היחיד שזוכה לעלילה נפרדת וכמעט שבחרתי בו אבל אני נותנת את קולי למאק
. מאק סטודנטית תמימה ביום וסוכנת חשאית בלילה.היא תמיד מזכירה לי את הגאון מחשבים מניקיטה<זה עם המשקפיים>.

irene17

New member
אז ככה

אני חושבת שזה יהיה מאוד קשה לעשות ספין אוף עם אחת הדמויות כי הסידרה שלנו היא לא כמו סדרות אחרות של חבורות של אנשים ופשוט יש מישהו ראשי, זה מתבסס מאוד חזק על ורוניקה ולא נראה לי שסידרה לאף אחת מהדמויות הייתה מצליחה. אם היינו סידרה עם רייטינגים כמו של אבודים למשל המועמד שלי בהחלט היה לוגן כי בלי קשר לעלילה הוא אהוב הקהל והרבה אנשים שראו ורוניקה היו רואים את הסידרה בשבילו. מצד שני אם זה סידרה של לוגן, וורוניקה לא שם הייתי מתעצבנת מאוד מהר ועוזבת את הסידרה, ככה שאני אישית לא הייתי נותנת לאף אחד מהם ספין-אוף. הייתי מעדיפה שזה כבר פשוט ייגמר יפה ותמיד נוכל לזכור את הרגעים היפים בלי לגרור את זה לעוד זמן כדי שזה סתם יגסוס בסוף. אבל כיוון שהעניין פה הוא בכל זאת לבחור איזו דמות ועלילה לספין-אוף אני אבחר את לוגן, הוא יגור בLA ותהיה לו קריירת משחק מרשימה, שכמובן תלווה בהרבה דרמה בגלל ההיסטוריה של המשפחה שלו.

למעלה