עוד רבע שעה~~~!!!~~~

BIG wannabe

New member
../images/Emo53.gif

אני לא ראיתי את השלושה-ארבעה פרקים האחרונים (חו"ל וטיולים שונים), אז אם מישו יכול בבקשה -מהר, לפני שמתחיל הפרק- לספר לי בקצרה את כווווווול מה שהפסדתי??

faith2

New member
אממ...אמממ......

לינזי ומלאני מתחתנות, קפטן אסטרו מת למייקל יש בן זוג חדש- בן (חולה איידס) אממ...מה עודד? אה!! אמט החמוד יוצא עם בנאדם שמכפיל את גילו ב-3!!! טד פתח אתר פורנו- מה שמצליח לו. ואממ אני בלחץ רצחני אני ממש לא זוכרת (עוד מעט מתחיל הפרק)
סליחה על הניסוח פשוט הפרק עומד להתחיל.

BIG wannabe

New member
תודה ../images/Emo13.gif

כבר ידעתי ש- -לינדזי ומלאני מתחתנות - סליחה על הבורות, אבל מי זה קפטן אסטרו? - ידעתי שיש למייקי את בן - ידעתי שטד פתח אתר פורנו- זה היה כבר מזמן לא? -אני צריכה לראות את מי שאמט יוצא איתו. חוצפן, אני צריכה לאשר לו לפני שהוא יוצא עם אחרים!! אופס נראה לי שהתחיל..

הפרק היה ממש ממש יפה!!!!!

באמת יפה! והחתונה בכלל! ושוב... אמא של מייקל שוב עיצבנה.. אבל נקווה שזה יעבור לה בריאן היה חמוד לאללה! כשהוא החליט לארגן את החתונה וזהו... הפרק היה ממש יפה!!! באמת יפה!

mor 5

New member
אמא של מייקל (דבי) היתה כזאת מעצבנת

היא היתה נורא נורא מגעילה לויק!! כאילו זה היה ברור באיך שהם משכו את זה שהיא בסטוף תיהיה מגעילה עליו! אבל עשו את זה יותר מידי ברור!! היה יחותר מידי ברור שהיא תיהיה מגעילה עליו.. אבל באמת הגזימו! איך שהיא צרכה עליו במיבעדה.. רציתי לחנוק אותה!!

למעלה