עוד רבע שעה ב-VH1

p i n g o

New member
עוד רבע שעה ב-VH1

טופ 10 קיילי מינוג ב-12:00 ב-VH1. תיהנו

snooPPiT

New member
הקשיבו הקשיבו! ../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif

הגיעו אייקוני הקיץ !

לא לא קיבלתי....נמ בכול אופן

אני שמחה שגילת שזה MI[מיי אימורטל] תיארתי לעצמי שזהאו זה או שיר אחר....ישן שספק שאת מכירה אותו המממ בקשר לבגרות-עשיתי מגן לפני שבועיים בהיסטוריה קיבלתי ת'מגן אתמול ו.........נכשלתי אז שאף אחד לא יגיד לי ש"תלמדי ותצליחי" למדתי אבל התשובות שלי לא מספיק מספקות וחסרים דברים[ככה זה כשלומדים מסיכומים מעפנים מהאיטנרנט] אני עכשיו מתקנת את התשובות שלי אני לא מאמינה שקיבלתי איזה עשרים ומשהו נקודות מהמאגר!!! ושידעתי את השאלות נושא יותר טוב

snooPPiT

New member
אמממ היסטוריה זה בע =\

אני לא אגיד לך "תלמדי ותצליחי"...אבל אני אגיד לך לקחת את זה בקלות ותלמדי יותר טוב לבגרות והחומר באינטרנט עלוב ביותר....עדיף ללמוד ממחברות, אפילו אם גונבים אותם לחברים
[לא אמרתי את זה ! בדרך כלל אני זאת שגונבים ממנה חחחחח] "עשרים ומשהו נקודות מהמאגר ?"
עוד מעט זה נגמר גם אני מחכה בקוצר רוח לציון המגן בהיסטוריה שלי אליו למדתי בדיוק יום.......אחד
[כן, חכם, אני יודעת] ואני אשלח שוב את המסר, מסתבר שהוא שמור אצלי
מואה אה ו....כדי שזה לא יהיה ניצלוש מוחלט...... [כמו רוב ההודעות שלי פה חחחחח], אני אגיד שהיום באמצע הטסט שמעתי ברדיו את RBW [אהמ קיצור !] ו.........לא יודעת אם בזכות זה, אבל עברתי !! שרשורי איחולים לפה
| | /\

את מנצל''שת כמוני חחח

ככה ךלמדתי לשרשר אני כותבת מיליון אופים אבל לפחות הם לא בטופיקים חדשים אניוואי תודה על ההבנה
זה מאכזב למדתי חמישה ימים והרבה ונכשלתי ידיד שלי קיבל ציון ממש גבוהה וגם הוא למד מעט ודבורה-תפוזניקים למדה יום אחד וקיבלה מאה אני לומדת ממחברות מסיכומים ומחומרים מהאיטנרנט ויחדז ומחברת תשובות מלאות

p i n g o

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo73.gif

המון המון מזל טוב, יעל!!! רק תנהגי בזהירות, הא?

מזל''ט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

תדרסי אותי !!!!! תדרסי אותיייי!!!חחחחחח

Siren

New member
מצעד מוזר ../images/Emo4.gif

10. Confide In Me 09. Slow (הנציג היחידי מאלבום BL) 08. Escpecially For You 07. On A Night Like This 06. Locomotion 05. Kids 04. I Should Be So Lucky 03. In Youe Eyes
02. Spinning Around 01. Can't Get You Out Of My Head

p i n g o

New member
אני ראיתי את השידור החוזר

ופספסתי את שיר מס' 10... הייתי בטוח שסוף סוף התעשתו ומקום 2 יהיה CIM ומקום ראשון CGYOOMH... איך התאכזבתי כשראיתי את המכנסון הזהוב

Nadav נדב

New member
אני הייתי מדרג את השירים במצעד ככה:

10. CGYOOMH 9. slow 8. kids 7. IYE 6. SA 5. OANLT 4. EFY 3. locomotion 2. CIM 1. ISBSL הדירוג הכי הגיוני לדעתי, לא?

אה-הא!היה טוף10 אחד שCIM היה נאמבר3

שמתם לב שבכול טופ10 השלישייה היא בדר''כ ספינינג אראונד וקנט גט יו אאוט אוף מיי האד+עוד שיר כולשהו

למעלה