עוד רבע-קיטור

אטיוד5

Active member
עוד רבע-קיטור

מה, אף אחד לא צריך את התכנית שלי שמרכיבה מערכות שעות לפי קריטריונים רצויים? וגם לא עניתם לי אם כבר פגשתם כאלו. אני מניח שיש אע"פ שבב"ש אין. במוסדות שלכם זה קיים?

אושר מ

New member
לא קיים.

אני מניחה שאם קיים, אזי קיים אצל סטודנטים למחשבים שכתבו באופן פרטי וכו'. המערכות של בניית מערכת באונ' הן יותר סזיפיות: פשוט לשבת מול השנתון ולהתחיל לשבץ.

חציחצי

New member
אני צריכה תכנית

שיודעת להתחבר למחשבים של האוניברסיטה ולמחוק מהם סטודנטים שנרשמו. לפני חדשיים עשיתי שטות, הייתי ילדה טובה ושילמתי את מקדמת השכ"ל בזמן, מה שאוטומטית הופך את הסטטוס שלי לרשומה, למרות שאני לא סטודנטית מן המנין, ועד אתמול בכלל לא הירשו לי להירשם לאף קורס. בינתיים חלו כלמיני שינויים שמונעים ממני ללמוד השנה, אז רציתי לבטל, וגיליתי שבעד הזכות שלא ללמוד באוניברסיטה, אני נדרשת לשלם להם כ-1400 ש"ח.

אטיוד5

Active member
בזמנו ...

פשוט נכנסתי לקורסים שעניינו אותי (האמת, רק רציתי את הג'ינג'ית מהחוג לספרות אנגלית) ללא תשלום. מה זה אומר "לא מן המנין"? זה אומר שאת לא נבחנת בסוף הקורס? או רק שאת לא רשומה לתכנית מלאה?

חציחצי

New member
זה אומר שאני "מעמד מיוחד".

אוספת קורסים שאולי פעם יצטברו לתואר.

גנגי

New member
מעמד מיוחד?

תמיד ידעתי שאת יש לך מעמד. רואים עלייך. קלאסה.

adipo

New member
קיטור חם חם מהתנור (הפלאפון)../images/Emo188.gif

אני טבעונית ועל כן אני הצהרתי על כך בפני הצבא כדי לקבל דמי טבעונות. בסיבוב הראשון לקח לבקשה הרבה מאוד זמן להתקבל כי היה נתון בעייתי שהוסדר מול הרשויות. הגעתי ממש עד לבחור שחותם על האישורים כדי להסביר לו את התקלה. היה מדובר במוצר שהוא, לכאורה, לא טבעוני, שאמא שלי בביקור בית אמרה שאני אוכלת. ניחא. עכשיו הגשתי בקשה חוזרת לדמי כלכלה טבוניים כי זמנם של הקודם פג. חשבתי שאחרי הפאשלה הראשונה יהיה פשוט וקל יותר אבל עכשיו הסתבר לי שלא- משקית הת"ש שלי כתבה בדף של ביקור בית את מה שנכתב בפעם הראשונה שהוא נעשה (לפני שנה וחצי) בטענה שהעניין תקף לשנה (שממילא עברה). כלומר, היא התעצלה וחתמה על דברים שאינם נכונים יותר ושדופקים לי את כל הבקשה מחדש! (אני ממש מתאפקת לא למלא את המסך בסימני שאלה!). גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אני מאוד מעוצבנת! ! ! למה אני תלויה באנשים האלה?!

אושר מ

New member
לא במידה מספיקה

לטבעונים אין כמעט מה לאכול בצבא, ולכן הם נאלצים לקנות אוכל לעצמם. לכן מי שטבעוני מקבל דמי טבעונות, על מנת לקנות אוכל. כמובן שהם נותנים דמי טבעונות שמספיקים לשבוע ויום בערך..

shellyland

New member
סתמתוך סקרנות -

כמה חיילים מקבלים דמי טבעונות כאלה? באחוזים, לא במספרים.

adipo

New member
אנלוידעת...

אני משערת שאחוז מזערי. מה מצחיקותך?

האגס 1

New member
מה שאושר אמרה

בירושלים אין את זה. זה מזכיר לי משהו אחר - אני זוכר שלפני שלוש שנים, כשעבדתי בתור קלדן באוניברסיטה, גיליתי שאפשר להדפיס לסטודנטים את המערכת לא רק בצורת רשימה (ברשימות האלה יש רק מספר קורסים, ניסוח מקוצר של שם הקורס, הסמסטר שבו הקורס מתקיים והנקודות - אבל אין יום ושעה) אלא גם בצורת מערכת, כזו עם משבצות לפי ימים ושעות - במתכונת הקונבנציונאלית שכולנו מכירים מביה"ס. מרגע שגיליתי את זה, הדפסתי לסטודנטים שהקלדתי להם גם רשימה וגם מערכת. עכשיו, כשאני מבקש שאת המערכת שלי יוציאו לי גם בצורת מערכת ולא רק בצורת רשימה - פתאום אומרים לי שאין פונקציה כזאת. ואני יודע שיש - רק שאני לא זוכר מה בדיוק צריך להקליד שם. למה הם מוציאים לנו רשימה ולא מערכת? העיקר ששולחים אותנו לאינטרנט כדי להדפיס לעצמינו מערכת...

אטיוד5

Active member
זה דווקא כן קיים בב"ש

אחרי שרשמתי את הבן לקורסים יכולתי לבקש תדפיס מערכת שעות. כמו שאמרת - בצורת טבלה של ימים מול שעות. טוב, עכשיו אני עובד באיטיות על ממשק נוח למשתמשת, ואחרי שאשלים את זה אמכור את התכנית למרבָּה במחיר.

צימעס

New member
אני מנחשת שיש בטכניון

בטח איזה סטודנט מחשבים שנה ב עשה פרויקט כזה

shellyland

New member
אתה יכול להדפיס כזה בעצמך.

תכנס לחשבון שלך באתר של האוניברסיטה ותקליק על מערכת שעות.

האגס 1

New member
זה כמובן מה שעשיתי

אבל העניין הוא - מה הם חושבים באוני' כשהם נותנים לנו רק את הרשימה הזאת? מה כבר אפשר לעשות איתה? היא ממש לא פרקטית לשימוש, ואת כל האינפורמציה שיש בה יש גם בתדפיס של המערכת עם המבנה המשובץ, שאותו הם יכולים להדפיס ומשום מה לא מדפיסים.

גנגי

New member
גם אני רוצה לקטר, אם לא 'כפת לכם.

נמאס לי. טוטאלית. אין לי כוח יותר במיל. ואם זה חוזר ומתפרץ אצלי אני לא עושה יותר אפילו חצי טיפול. שלא תגידו שלא אמרתי. אני שונאת את המכונה הזאת והיא שונאת אותי, ובתחרות על מי תגמור על השנייה קודם היא לוקחת אותי בסיבוב עם יד אחת קשורה מאחורי הגב ובעיניים עצומות. אני שונאת אותה. זונה, נבלה, מגעילה, פיכסית. זהו. הוצאתי. עכשיו אני הולכת לשתות קפה.

shellyland

New member
מכונה?

התכוונת מחלה, או שיש איזו מכונה ארורה שממררת את חייך? אם את כ"כ שונאת אותה, תעשי שתלך ולא תחזור. היא באמת פיכסית. המחלה, לא המכונה.

למעלה