עוד קצת תוכן :)

עוד קצת תוכן :)

אוקיי דבר ראשון- תבחרו, איזה שיר שאתם רוצים (של כפיר כמובן), ועליו תענו במשך כל השרשור. הבנתם? בחרתם? מעולה, עכשיו תענו על השאלות: 1. באיזה שיר בחרת? 2. למה בחרת דווקא בשיר הזה? 3. מה את/ה אוהב/ת יותר בשיר הזה, את הלחן או את המילים? 4. מהי הגרסה המועדפת עליך לביצוע השיר הזה- גרסת הדיסק/אולפן או גרסת הופעה? 5. יש בית בשיר הזה, שיש לך בשבילו פירוש מיוחד? אנחנו נשמח לשמוע. 6. איך אתה רואה את הקליפ לשיר הזה,איך אתה היית עושה את הקליפ? 7. יצרת בעבר בהשראת השיר הזה, או שבא לך ליצור עכשיו? אנחנו נשמח לראות :) 8. האם פעם השתמשת בשיר הזה כדי לחייך? :) כלומר, היה לך עצוב, אז התחלת לשיר לעצמך אותו, או שהלכת לשמוע אותו? 9. האם יש ביצוע לשיר מאיזושהי הופעה, שגרם לשיר לקבל משמעות חדשה או שונה? 10. ואחרון חביב- למי את/ה מקדיש/ה את השיר שבחרת, ולמה? תבלו :)

אחלה שאלון../images/Emo88.gifעונה../images/Emo27.gif../images/Emo9.gif

1. באיזה שיר בחרת?"עצוב" 2. למה בחרת דווקא בשיר הזה?זה השיר של כפיר שאני הכי אוהבת:) 3. מה את/ה אוהב/ת יותר בשיר הזה, את הלחן או את המילים?גם וגם, אבל המילים שלו מדהימות
4. מהי הגרסה המועדפת עליך לביצוע השיר הזה- גרסת הדיסק/אולפן או גרסת הופעה?עוד לא הייתי בהופעה של כפיר
5. יש בית בשיר הזה, שיש לך בשבילו פירוש מיוחד? אנחנו נשמח לשמוע.לא יודעת אם יש לי פירוש מיוחד, אבל הבית הראשון זה הבית שאני הכי אוהבת בשיר
6. איך אתה רואה את הקליפ לשיר הזה,איך אתה היית עושה את הקליפ?משו עצוב כזה
7. יצרת בעבר בהשראת השיר הזה, או שבא לך ליצור עכשיו? אנחנו נשמח לראות :)
8. האם פעם השתמשת בשיר הזה כדי לחייך? :) כלומר, היה לך עצוב, אז התחלת לשיר לעצמך אותו, או שהלכת לשמוע אותו?אני תמיד שומעת אותו שאני עצובה, אבל לא יודעת אם הוא דווקא משמח אותי 9. האם יש ביצוע לשיר מאיזושהי הופעה, שגרם לשיר לקבל משמעות חדשה או שונה? 10. ואחרון חביב- למי את/ה מקדיש/ה את השיר שבחרת, ולמה?לא יודעת הודגש באמצעות מדגישומטיק

בת 1986

New member
אני../images/Emo9.gif

1. באיזה שיר בחרת? הפחד נעלם 2. למה בחרת דווקא בשיר הזה? כי זה שיר מהמם, אחלה מילים, ודואט מרגש
3. מה את/ה אוהב/ת יותר בשיר הזה, את הלחן או את המילים? המילים 4. מהי הגרסה המועדפת עליך לביצוע השיר הזה- גרסת הדיסק/אולפן או גרסת הופעה? חח, בהתחשב שבהופעה שמעתי אותו בלי כנרת, ואנחנו שרנו את הבית הראשון.. אז עדיף גרסת הדיסק.. 5. יש בית בשיר הזה, שיש לך בשבילו פירוש מיוחד? אנחנו נשמח לשמוע. פירוש מיוחד?..לא.. 6. איך אתה רואה את הקליפ לשיר הזה,איך אתה היית עושה את הקליפ? כנרת וכפיר יושבים מול מקרופון, מסתכלים אחד על השני ופשוט שרים
7. יצרת בעבר בהשראת השיר הזה, או שבא לך ליצור עכשיו? אנחנו נשמח לראות :) לא.. 8. האם פעם השתמשת בשיר הזה כדי לחייך? :) כלומר, היה לך עצוב, אז התחלת לשיר לעצמך אותו, או שהלכת לשמוע אותו? עוד לא יצא.. 9. האם יש ביצוע לשיר מאיזושהי הופעה, שגרם לשיר לקבל משמעות חדשה או שונה? לא..

../images/Emo79.gif

1. באיזה שיר בחרת? האור יעלה 2. למה בחרת דווקא בשיר הזה? כי בדיוק שמעתי אותו לפני שניה
3. מה את/ה אוהב/ת יותר בשיר הזה, את הלחן או את המילים? מילים 4. מהי הגרסה המועדפת עליך לביצוע השיר הזה- גרסת הדיסק/אולפן או גרסת הופעה? למען האמת שמעתי אותו בהופעה פעם אחת בלבד אז אני אלך על דיסק . 5. יש בית בשיר הזה, שיש לך בשבילו פירוש מיוחד? אנחנו נשמח לשמוע. זה לא פירוש מיוחד ,זה מה שזה אומר לי. ואני מדברת על ההתחלה של השיר (להיות הרבה בבית ומין הסתם הבית לא יבין..) 6. איך אתה רואה את הקליפ לשיר הזה,איך אתה היית עושה את הקליפ? לא יודעת. 7. יצרת בעבר בהשראת השיר הזה, או שבא לך ליצור עכשיו? אנחנו נשמח לראות :) אולי יום אחד אני אצור לכו תדעו, אם יהיה משהו כזה אני מבטיחה להראות. 8. האם פעם השתמשת בשיר הזה כדי לחייך? :) כלומר, היה לך עצוב, אז התחלת לשיר לעצמך אותו, או שהלכת לשמוע אותו? עוד לא 9. האם יש ביצוע לשיר מאיזושהי הופעה, שגרם לשיר לקבל משמעות חדשה או שונה? 10. ואחרון חביב- למי את/ה מקדיש/ה את השיר שבחרת, ולמה? לכל מי שצריך שהאור יעלה

moriboy666

New member
לא חשוב תמיד נהיה..

לבד. 2. למה בחרת דווקא בשיר הזה?כי זה מה שאני ...? 3. מה את/ה אוהב/ת יותר בשיר הזה, את הלחן או את המילים? כמובן שמתחברים לשיר בגלל הליריקס. לחן זה רק הכריכה שיכולה להיות רכה או קשה. 4. מהי הגרסה המועדפת עליך לביצוע השיר הזה- גרסת הדיסק/אולפן או גרסת הופעה?הוא לא הכי משנה תעיבודים בהופעות כך שזה לא ממש משנה. 5. יש בית בשיר הזה, שיש לך בשבילו פירוש מיוחד? "אין כלום יש הכל" תמיד אמרתי את זה על עצמי. זה פשוט אני. ששמעתי את השיר בפעם הראשונה (עוד מעט שנה מאז) אמרתי לעצמי איך הוא יודע. 6. איך אתה רואה את הקליפ לשיר הזה?אני לא רואה קליפים. אבל הייתי מצלם אותו בבית קברות סתם כדי לצאת נגד תרבות הבקיני והערום. ברצינות אבל.. הייתי לוקח שוט של בית קברות מהאויר ומשלב אותו בהתחלה. כמובן שלא יהיה מושג שזה בית קברות כי אעבוד עליו ואפחד לא ירגיש 7. יצרת בעבר בהשראת השיר הזה? לא. אני מזמן לא כותב. 8. האם פעם השתמשת בשיר הזה כדי לחייך? לא לחייך .. אלי להרגע קצת 9. האם יש ביצוע לשיר מאיזושהי הופעה, שגרם לשיר לקבל משמעות חדשה או שונה? כן מהעשור הראשון היה ביצוע בנזונה ואיך הוא צרח בפזמון..
חמודה. את שוכחת שזה כפיר נראה לי.. 10. ואחרון חביב- למי את/ה מקדיש/ה את השיר שבחרת, ולמה? לא הייתי מקדיש לאפחד. הייתי משמיע אותו להמון אנשים בשביל שיכירו אותו ו..אותי.

למעלה