עוד קצת שאלות..

juggling guy

New member
עוד קצת שאלות..

ננסה להעלות את רמת הקושי... 1.פרק 305 - Jackovasarus אנשי העיר נתנו לנקבה שם, מה הוא היה? מה היה שמה האמיתי? 2.איזה אירועים הומולסביים היו בין ההורים בסאות'פארק? 3.ממה נובעת המחלה Spontaneous Combustion? 4.מה היה שמו של הרובוט העתידי שחזר אחורה בזמן בשביל להשמיד את ה Trapper Kepper של קרטמן? 5.מי היא אישתו לשעבר של טרנס? 6.מהו המשחק שאמא של קייל הציעה לקני וקייל ולשחק בשביל שקייל יחטוף אבעבועות רוח? 7.איך קראו לחברה של באטרס? 8.בפרק Fat Camp למה קני נעצר? 9.מהם שלושת השלבים בתוכנית העל של ה Gnomes? 10.מהו השיר של Cheesy Poofs? די קשות... תהנו :] אסף.

חח הרוב קל :)

1. לא יודע 2. בפרק עם גובאגס, הם עשו אורגיה ענקית של זכרים. רנדי ואבא של קייל אוננו ביחד.. אמממ, לא עולים לי עוד מקרים כרגע. 3. אנשים לא מפליצים כשהם צריכים.. חחח 4. לא יודע 5. סלין דיון 6. אווקי מאוט' 7. לקסיס 8. הוא נעצר על זנות.. חחח 9. 1- לגנוב תחתונים. 2- . 3- רווח. חחח, אני יודע את זה רק בזכות החתימה של מישהו פה בפורום.. זה תמיד קורע אותי מצחוק
10. I LIKE CHEESY PUFFS YOU LIKE CHEESY PUFFS IF WE DON'T LIKE CHEESY PUFFS WE'LL BE LAME! חחח, או משהו בסגנון. אני אוהב את השאלות האלו! הם מאתגרות, אבל לא בלתי אפשריות

למעלה