עוד קצת פרטים

M O M I 3

New member
עוד קצת פרטים../images/Emo85.gif

קראתי את המאמר וניסיתי למצוא יחודיות, כישורים וכד'. בעבודה הנוכחית שאני מבצעת זה לא כל כך קל וזאת מכוון שאני לא מרגישה שאני תורמת. אבל אם אלך טיפה אחורה לתקופה של העסק העצמאי שהיה בתחום המזון העוצמות שמצאתי הינם בתחום היכולת לנהל מו"מ מול גורמים בכירים,ניהול פרוייקטים כמו הקמת בית קפה משלב התכנון פתיחתו, הרצתו, גיוס עובדים, מציאת לקוחות ו"שמירתם". הקשר עם הלקוחות ז"א יצירת קשרים עם אנשים חדשים ,סבלנות ופתיחות לשמוע סיפורים של אנשים ולהעניק להם תשומת לב. כמובן שהיו גם קשיים ביחסים עם אנשים כמו עם השותף שהביא בסופו של דבר לעזיבתי.אך זה אינו הקושי היחידי שהיה , היום אני יודעת שלא האמנתי מספיק במה שאני עושה לא היה לי אורך רוח , הקשבתי לכל מיני אנשים שאל הייתי צריכה להקשיב . אם אני מנסה לחשוב מה מתאים לי אולי תחום המכירות? אולי משהו עצמאי נוסף ?אולי משהו אחר בכלל... יש לך רעיון ? אשמח להיות בקשר, אני מצטערת אם אני נשמעת קצת מבולבלת אבל זה אכן כך. אם אתה תרצה לקבל הבהרות או שיש לך שאלות בכיף אני יענה. ביי ביי

חדות נוספת

ניהול מו"מ ניהול פרוייקטים קשר עם לקוחות קחי את שלושת הנקודות הללו ונסי לראות ביתר דיוק ובהירות מהי בדיוק דרכך הייחודית שם. קחי זמן שקט, זה לא קופץ בבת אחת. את גם יכולה לשאול אנשים אחרים על איך הם תופסים אותך, מה הם חשים שיש בך. המשיכי להעלות רעיונות ונסי להישאר איתם כדי לבדוק מה זה עושה לך. בהצלחה אמיר דרור

למעלה