עוד קצת פראגגג

yosef 30

New member
שבוע טוב ומבורך לכולם ../images/Emo140.gif

שבוע טוב חברים יקרים. מה שלומכם בפתחו של שבוע חדש זה
אני נראה לי מרוב שימנתי את החורף הוא הגיע אליי מוקדם ואני כבר שלושה ימים "חולה" חםלי קר לי ושוב חםלי וקר לי
. אני מקווה שזה יעבור מהר,לא בא לי להיות חולה או חלש. ביום שישי באופן ספונטני נסענו למסיבה של חברים בעין איילה - מסיבת יום הולדת על מרסת גדולה בבית החברים. היה מצויין, חזרנו באמצע הלילה והתרסקנו. יום שבת המשכנו את השבת בשקט ובשלווה - ישיבה במרפסת וקריאת ספרים. הרבה מוסיקה צרפתית - אחלה דרך ללמוד את השפה
. מאחל לכולכם שבוע טוב ונפלא מלא באור ואהבה
ומקווה שזקנת השבט שנעלמה לנו לחלוטין תשוב אלינו בקרוב
חיבוק גדול ממני
יוסף.

בופיק

New member
המון בריאות יוסף../images/Emo70.gif

אני לא מרשה לך להיות חולה
מהר להבריא.. . איזה תחילת שבוע מדהימה הייתה לי... היום רשמתי התחלתי את התפקיד שלי ונכנסתי לבית ספר שאני מרכזת. זה היה הבית ספר שבו אני חנכתי שנה שעברה את הכיתה המיוחד שלי. אז דבר ראשון הלכתי לבקר אותם והם כל כך שמחו לראות אותי ואני אותם, הרגשתי שכל הגוף שלי רועד מהתרגשות... הם קפצו עלי כולם יחד, לא הפסיקו לשאול לשאלות, לדבר איתי, כל הפסקה הם באו אלי והמורה שלהם נתנה לי שעה איתם, אז הלכנו לשחק בחוץ והם היו כאלה חמודים. קיבלתי מהם כל כך הרבה פידבקים, ילדים ישר אומרים מה שהם חושבים, הם אשכרה הסתלבטו עלי שם, אחת מהן אמרה לי שיש לי פנים של ברבי, ובאותה נשימה שאלה אותי למה אני תמיד הולכת עם בגדים של בנים
אחת אמרה שהתספרות החדשה שלי ממש יפה ומישהו אחר זרק שהוא לא אוהב אותה ולמה אני לא באה עם הכובע כמו שנה שעברה
בקיצור ילדים זה דבר מקסים, הם אומרים הכל
היה לי יום מרגש במיוחד, התגעגעתי אליהם המון בחופש... ועכשיו גם הבנתי שהם התגעגעו אלי. וזאת הרגשה מדהימה וכייפית יום טוב לכולם בופיק

yosef 30

New member
בופיק מזל טוב והמון המון הצלחה ../images/Emo140.gif

בופיק היקרה כמה כייף לשמוע שההתחלה שלך הייתה טובה במסגרת החדשה.
נשמע שהתמלאת אנרגיות חדשות וטובות - ילדים אכן ממלאים את הלב , וכן הם מאוד ישירים ואומרים הכל ללא מסכות לטוב ולרע
. אז מה את מלמדת בדיוק עכשיו, באיזה גילאים הילדים שאת חונכת עכשיו
שיהיה שבוע מלא באנרגיות חיוביות יוסף.

בופיק

New member
היי יוסף יקירי

אכן העבודה החדשה ממלאת אותי בהמון אנרגיות טובות... השנה אני כבר לא מלמדת ועובדת עם הילדים באופן ישיר לצערי, כי התקדמתי לתפקיד "ניהולי". אני רכזת בפרוייקט פר"ח. אני אחראית לבחור ילדים מבית הספר שזקוקים לחונך אישי (זקוקים מבחינת צורך ריגשי, חברתי או לימודי) ולבחור סטודנטים שרוצים לחנוך ילדים ולעשות בניהם את ההתאמות, לאחר שאני מתאימה חונך לילד לפני הצרכים שלו אני מפקחת על החונכויות האלה. רוב הזמן אני עובדת מול יועצת בית הספר והמנהלת ומול הסטודנטים כדי באמת לוודא שהכל מתקתק ועובד כמו שצריך וכמובן לתת יעוץ ועזרה לסטודנטים עם הילדים שלהם במידת הצורך. זה בגדול התפקיד. החלק הכי קשה הוא עכשיו בתחילת השנה, לבחור באמת את הילדים שזקוקים ולראות איזה סטודנט יתאים לאיזה ילד. על התאמות האלה יכולה לקום וליפול חונכות ואני מקווה שאני באמת אצליח ללמוד מספיק על הילדים והסטודנטים כדי לדעת לעשות את ההתאמה הנכונה. איך אתה מרגיש
אני מקווה שהיום נשארת בבית עם כוס תה והמון חיבוקים מהבונבון ..... שלך בופיק

yosef 30

New member
אכן נשארתי בבית

ומאחר שקשה לי לשבת ככה סתם ולנוח. אז כמו מרוקאי טוב הלכתי לשוק, קניתי ירקות ומצרכים שונים והכנתי פשטידת חצילים עם גבינת צפתית ומעליה רוטב עגבניות עם בזיליקום יבש וגבינה ועוד פשטידת קישואים גם עם גבינות. בישלתי סיר של דג נסיכת הנילוס עם בטטות ותפוחי אדמה. סיר אורז ולצידו תבשיל טעים
). ככה נרגעתי וככה נרפאתי
ואז הגיע הבונבון ומילא אותי באהבה - אנרגיית חיים
היה טעים מאוד. נשמע שהתפקיד שלך אכן דורש תשומת לב רבה לתלמידים ואינטואיציה גבוהה להתאמה בין התלמיד לחונך. אני מאחל לך הצלחה רבה, אני בטוח שגם מהתפקיד הזה את תקבלי הרבה כוחות ואנרגיות טובות. ובטוח שתעשי את התפקיד הזה על הצד הטוב ביותר. מתי את באה לבקר שוב
שיהיה אחלה יום יוסף.

yos1976

New member
נסעתי כולה לשבוע בפראג ואני רואה שעושים פה גם

חיים
פראג יפהפייה אבל היה קררררר, לא האמנתי שיהיו לי גם רגעים של געגוע לחמסינים המקומיים, עשינו קילומטראז'ים ברגל, אני וידידתי שתחיה, מאד רציתי להכנס למועדוני גייז שם רק מסקרנות של להכיר ולראות אבל לא הרגשתי בנוח ללכת איתה ובטח לא ללכת לבד. ביפן הייתי, בברלין טיילתי וגם פראג עלתה על המפה. .
מה הבא בתור?...אני מקווה שזה הפעם יהיה עם בחור
. מקווה להעלות תמונות נוספות בהמשך

בופיק

New member
היי יוס, איזה תמונה, סחטיין../images/Emo13.gif

נשמע שעשית חיים, איזה יופי לשמוע... חזרת עם כוחות חדשים והמון אנדרנלין אני מקווה.... ואל תשכח לתת עכשיו לרגליים קצת מנוחה אחרי כל הטיולים האלה כן
נשמח לראות עוד תמונות... וכמובן לשמוע עוד סיפורים וחוויות מהטיול... שלך בופיק

אההה... פראג!

אתה נראה יופי, שמח ומאושר שם ליד המגדל. לפני שנה כשהייתי עם בן זוגי בארץ מצאנו דיל ל 4 ימים ונסענו. נהנינו מאד. עיר יפהפיה. יהלום. הבא בתור?...בוא לקנדה!

yos1976

New member
קנדה זו מדינה שלא נוסעים אליה לכמה ימים

אלא לכמה שבועות
בהחלט נקודה למחשבה

צודק. קנדה בגודל של אירופה : 10 מיליון קמ"ר.

תתחיל בקצה שלי, ולאט לאט תספיק לראות את כל קנדה

yosef 30

New member
יוסףףףףףףףףףף יא תייר

ברוך הבא ידידי הייקר.
אני כלכך רוצה לנסוע לפראג, כל מי שחזר משם אומר שהמקום פשוט מקסים, האנשים, האדריכלות והאווירה ברחובות. אני מקווה שאמצא את הזמן לקום ולנסוע לשם. למרות שכרגע בתכנון יש את ברלין - אבל גם זה ייקח קצת זמן. סחטן על התמונה איזה כייף זה לראות אותך -
תמשיך לחייך ושהחיים יחיכו אליך. ספר לנו עוד קצת מהחוויות שלך - יש מקומות שאהבת מאוד בפראג
שיהיה לך יום קסום ונפלא יוסף.

yos1976

New member
פראג פראג

הכייף בפראג וגם בברלין אגב זה היכולת לעבור את כל האתרים בעיר על ידי הליכה ברגל מבלי להסתבך מדי במפות ומבוכים. ככה פראג וכך גם ברלין. הכל נורא פשוט ונעים. פראג יפהפה 3-4 ימים מספיקים שם וגם עוד יום לקרלו בוורי. פשוט ללכת ברחובות להסתכל על המבנים, על נהר הוולטה והגשרים שמסביב, תענוג צרוף

למעלה