עוד קצת על תאילנד....

song4u

New member
עוד קצת על תאילנד....

נוחתים בבנקוק, האם כדאי ישר לעלות על טיסה לצאנג מאי, או להשאר כמה ימים בבנקוק??? ואם מישהו תפס טיסה מבנקוק לצפון ושילם במקום??? או שחייבים להזמין ??? והכי חשוב, אולי נעלה כאן רשימת בתי מלון מומלצים בתאילנד.... זרקתי כפפה...מי מרים???

siniver

New member
תשובות לשאלות

כמו שכתבתי לך לפני מספר ימים ישנם מספר אפשרויות: הכול תלוי במספר הימים שאת נוסעת . לתקופה של יותר משבועיים שלוש,ניתן לנחות בבנקוק להיות מספר ימים בבנקוק,ורק אז לעלות לצפון. לדעתי תמיד עדיף להזמין ווזה מהארץ(כך אתה משלם בארץ ולא צריך להוציא סכומים גדולים בחו"ל). במידה ונוסעים לתקופה של עד שלושה שבועות חבל על הזמן, לנחות בבנקוק להיכנס לעיר ,ורק אחרי יום או יומיים לעלות לצפון.(עדיף שאם את כבר בשדה תעופה תשארי בשדה ותעלי צפונה באותו יום,בווזה שעשית בארץ ). ורק לקראת סוף הטיול לאחר הצפון והאיים מגיעים למספר ימים אחרונים לבנקוק. קניות אחרונות טיולים בעיר וכ"ו. בקיצור הכל תלוי במספר הימים שאת נוסעת . בקשר למלונות לכל אחד יש את המעודפים שלו כדי להתעדכן מאנשים שחזרו בזמן האחרון. טיול נפלא ותהנו

מתבוללת

New member
איפה קונים תכרטיסים?

אצל הסוכנת שהזמנתי לבנגקוק? או במקום אחר? מה מחיר טיסה לצפון או לאיים? ואם בכל זאת לא קניתי פה, אפשר לקנות שם בקלות? ומה ההבדל בין קניית כרטיס שם או פה...

siniver

New member
תשובות

כרטיסי טיסה בתוך תאילנד בחברת תאי אפשר לקנות בארץ המחיר 200$ אבל הודיעו לי שמחירי הכרטיסים עלו בזמן האחרון ל260 $. שווה בדיקה. אני תמיד הזמנתי באיסטא,ניתן לבדוק בכול סוכנות. אני טסתי בחברה השניה בנקוק אייר (או משהו כזה)מקו סמוי לבנקוק בלי ווזה . צד אחד עלה לי כרטיס בערך 75$. ניתן לבדוק באיסטא האם ניתן לקנות ווזה בבנקוק. ההבדל בין קניית כרטיס פה לבנקוק: בארץ את מתחייבת לתאריך ספציפי ,את משלמת בשקלים,במידה ואת עושה ווזה את סוגרת לך את כל התאריכי הטיסות מהארץ כולל תשלום. בקניה בבנקוק זה לוקח קצת זמן מהטיול את תשלמי חלק מהכסף שיעדת לטיול. במידה ותעשי מספר טיסות כנראה שיעלה לך יותר ממחיר הווזה. תהני

למעלה