עוד קצת על רנט

JC Superstar

New member
עוד קצת על רנט

קצת מאחורי הקלעים איזה יופי שנבחר הקאסט המקורי לעשות את הסרט! http://www.thealmightyguru.com/reviews/rent/Video/Rent-AccessHollywoodExclusive.wmv

מצטער על הבורות

אני קורא כאן לפעמים..הפורום הזה ממש מעניין אבל אני לא מספיק בקיא במחזות זמר רציתי לשאול מה הסיפור של המחזמר רנט? תודה

dafnaleh

New member
קבוצת בני 20+ ניו יורקים

התמודדות עם איידס, מוות וכלמני

ballet20

New member
למעשה

זאת העלילה של האופרה לה בוהם בגורסה מודרנית. שינו חלק מהשמות וחלק לא והשאירו אלמנטים מהעליל (כמו למשל הקטע שהיא באה לשאול ממנו נר) ואפילו במוזיקה "גנבו" חלק מהאריות היפות של פוצ'יני. סתם אנקדוטה....

BroadwayBaby511

New member
אבל יש שינוי די גדול מהגרסה המקורית

קראתי את לה בוהם בתרגום, והחלק שהכי הפתיע אותי הם השמות. מעניין איך שהצליחו לשלב אותם... No day but today

ballet20

New member
נכון

לדעתי השילוב הוא הרבה יותר יצירתי ומעניין מ"כרמן ג'ונס" למשל. הוא די מרומז...זה מגניב כי מי שכן מכיר חווה מין דז'ה וו! איפה ראית? ברודווי או ווסט אנד? (אני לונדון- מודעת לעובדה שפחות טוב מניו יורק אבל זה מה יש...)

BroadwayBaby511

New member
אממ...

האמת שלא ראיתי עדיין, אבל זה לא עוצר אותי מלהיות מעריצה נאמנה
אגב, בעניין המנגינות של פוצ'יני: חברה שלי רצתה לנגן לי קטע פסנתר שהיא למדה, והיא הייתה קצת מופתעת כששמעתי ואמרתי "הוואלס של מוזטה!"

ballet20

New member
זה אדיר

ממש מיוחד ושונה ממחזות הזמר האחרים. (לא שאתם אני שונאת....הא הא
מעניין איך כאמור ייצא הסרט. תמיד יש לי דילמה אם לראות סרטים של מחזות זמר שאני אוהבת כי לפעמים זה מפחית מהחוויה..נניח ראיתי גירסה טלוויזיונית של Josephוהיא הייתה מעפנה ברמות ביחס לגירסה הבימתית שראיתי..מבאס. כנ"ל Cats

JC Superstar

New member
הסרט צריך להיות טוב

הוא מקורי למחזה של ג'ונתן לארסון... והשחקנים הם כמעט אותם שחקנים של ההצגה בברודווי (ואלה שלא... הם גם טובים)... צריך סה"כ להיות טוב :)

ballet20

New member
אז יש למה לחכות../images/Emo8.gif

ואגב אנג'ל זה לא ההוא מqueer eye for the straight guy? או שאני מתבלבלת? בכל מקרה משמח שסוף סוף יש סרט שאפשר לחכות לו...

JC Superstar

New member
כן, זה הוא...

סיפור מעניין... המדריך שלי בקבוצת נוער של איגי (נוער ישראלי גאה), שהה בניו-יורק למשך כמעט שנה, ועבד שם. הוא הכיר שם את ג'יי (זה שמשחק את אנג'ל, ומשתתף בתוכנית querr eye). הם הפכו לידידים ממש טובים, עד שהמדריך הדפוק שלי חזר לארץ והחליט לכתוב לו אי-מייל שהוא שמע שהוא משתתף בתוכנית מטומטמת עם עוד 5 הומואים, והם ביחד מארגנים את הבית. לאי-מייל הזה הוא כבר לא החזיר תשובה... חח.. סיפור נחמד... המדריך אמר לי שהוא ראה את המחזמר, ואמר שזה מחזמר מצויין! שיצא כבר הסרט! (הודעה לצבא: ב-11/11 אני עורק מהבסיס והולך לראות את "רנט"... חח...)

dafnaleh

New member
אף אחד מכם לא ראה אותו בברודווי?

אחת הדברים שאהבתי במחזה זה הפשטות של התפאורה. אני חוששת שהסרט יהיה אכזבה בשבילי. לפחות אדם פסקל משחק שם.

moran500

New member
אין לי מושג../images/Emo12.gif

אני רק יודעת שהוא לא משתתף בסרט, לצערך

Fairywitch

New member
התכוונתי קאסט מקורי, לא ראשי.

והתכוונתי אם קונסי יהיה בסרט... באסה

dafnaleh

New member
אאוץ'.

בכל אופן, אני מאוד מקווה שהוא יגיע לארץ. חברה שלי, המעריצה הכי גדולה של המחזה (17 פעמים היא ראתה אותו) הולכת להיות כאן לסמסטר בסתיו הבא, כך שהיא תשתגע אם הוא לא יהיה.

למעלה