עוד קצת מילים

מטיקה את יכולה להביא אותו ליהוד

את מתמחרת עלויות וגובה בהתאם מהבאים. אני הזמנתי אותו פעמיים לאירועים פרטיים בבית. יתכן והוא העלה את המחיר אבל עדיין אני מאמינה שהוא לא בשמיים. אני סיימתי אתמול בבר-אילן בשעה שהוא התחיל אבל הייתי שפוכה מדי להגיע . הוא בהחלט מהפרופורמורים היותר מוצלחים של הלדינו.

אסטרלו

New member
אנקבקר-לנקב, נפוץ אצל

הסנדלרים. יש להם מנקב מיוחד שעושה את החורים הקטנים ברצועות של סנדלים למשל או של חגורות.

אסטרלו קרידה קבקר =לחפור אנקלבר=

לתקוע מסמרים אצל הסנדלר, וגם לתקוע מסמרים. קלבו- מסמר אנקלבר - למסמר. קבקר פוייה - לחפור בור /(להבדיל) קבר

אסטרלו

New member
../images/Emo9.gifכבת לסנדלרים מדופלמים

אנקבקר - לנקב אנקלאבר - למסמר קאבאקדו - מנוקב אנקלאבדו - ממוסמר

tsiporganeden

New member
רותי תהרגי אותי מה שאכתוב כאן,

אבל המילה הנכונה היא קאבאלגאר אל מאויו, שלא רציתי לכתוב מלכתחילה, אבל אחרי השרשור, קיבלתי אומץ, אז "זיוני שכל" זה "קאבאלגאר אל מאויו" סופי.

רותי ב.

New member
דיברנו על זה

שנעשה מילון, מעבר לשיחון שכבר קיים ושלפחות פעם בשבוע נוספות לו עוד ועוד מילים, ועוד ביטויים. אסטרלו עוזרת בריכוז החומר שכבר קיים בשיחונים, וסידורו למילון, א"ב. אני מבינה שקל יותר לערוך מילון עם אקסל, או עם תוכנה אחרת שתומכת במסד נתונים, על כל מה שהוא מכיל, הבעיה היא שגם את הקובץ של האקסל, ע"מ שיהיה נוח לערוך אותו בפורמט של מאמר צריך יהיה להסב לקובץ וורד, בסופו של דבר.
גם מאי וגם אני - אין יום שאנחנו לא מקדישות לפורום מספר שעות, לפחות. כמו שאמרתי, שאלוהים יתן לי עוד כמה שעות ביום, זה יעזור לי המון. בואנס טדרס א'טודוס

רותי ב.

New member
קומפנייה - זה יותר בת-לוי*ה , מלוָה

אונדה מוזוטרוס אוזימוס א'דזיר אירופלין פור 'מטוס'. ברקה = דוגית, סירה ופור - השתמשו בזה לאונית משא או נוסעים - כאילו גדולה יותר

למעלה