עוד קצת לסוף..

דללה

New member
עוד קצת לסוף..

טקסי הסיום בפתח, השמלות לנשף כבר מוכנות, הצבא/שנת שירות נמצאים במרחק נגיעה מכם אבל איתם גם תעודת הבגרות שלכם. בנינו? לאף אחד אין באמת את הרצון לשבת וללמוד בזמן ההכנות לכל מה שעתיד לבוא.. אז איך בכל זאת אתם עושים את ההפרדה הזאת מהסוף המרגש והבגרויות שעלינו לעבור בהצלחה?

אממ

תכלס אין לי עצבנים ללמוד אבל אני לומדת ולמרות שהסוף קרוב אני מרגישה שהוא רחוק..... אני לא קולטת שבעוד חודש אני מסיימת בצפר

חח האמת שעוד אין שמלה

ואפילו לא התחלתי לחפש, וזה רע, כי אני יודעת שיקח לי פול זמן למצוא את השמלה שאני אוהבת וגם אז יקח לי עוד מלא זמן להיות שלמה איתה חחח כזאת אני
קיצור צכה לחפש וההתרגשות לנשף גדוללללההה
בקשר ללימודים.. תקופה קשה נורא ומעצבנת.. אין לי זמן לנשום ברור שמריחים ת'סוף ואין שום כוח, אבל מנסה ללמוד כי אין ברירה וחבל לזרוק הכל לפח עכשיו... אני לא מאמינה שאני עומדת לסיים בצפר.. זה כל כך מוזר..

elivnat

New member
אצלנו לא עושים נשף,

כי אנחנו בית ספר דתי.. בע"ה ביי תמוז (26 ליוני) תהיה לנו מסיבת סיום ועלה לי עכשיו רעיון שאולי אחרי המסיבה נעשה משהו ביחד רק הבנות של הכיתה, זה יכול להיות נחמד.... בקשר לבגרויות.. משתדלת לחרוש ולהיקרע.. זה קשה כי באופי שלי אני לא תלמידה כזאת חרשנית... במקום לשבת וללמוד שעתיים לבגרות בתושב"ע נחתי שעה וחצי ובחמש וחצי יש כאן ריקודגלים אז נראה מתי יצא לי ללמוד, בכל מקרה מחר יום חופש לפני בגרות...

mor bar david

New member
אצלנו אין נשף כי אנחנו מב"ש.. תבינו לבד

וכן בגלל הסוף אני מרגישה שזהוו נמאס וחבל.. אני לא משקיעה בבגרויות האחרונות שלי.

white angels

New member
הממ

ראסמי ממש אין לי רצון ללמוד עכשיו לכל הבגרויות וגם ככה אני עצלנית בטירוף.. ואני כבר מתחילה להרגיש את הלחץ של הצבא,הוא הולך ומתקרב,מחר עוד חודשיים בדיוק!
הוו מקווה שיהיה טוב..הזמן ממש טס ואין לי זמן לעכל את כל מה שעובר עלי..

אפ7ת

New member
גם לנו כנראה לא יהיה . . .

עושים לנו סתם מסיבת סיום כזאתי
מעפן לחלוטין טוב לפחות לא צריך לשבור תראש כדי לקנות שמלה.. נעליים וכל השטויות האלה

למעלה