עוד קצת טריוויה...

עוד קצת טריוויה...

1 - מה זה גילה גילה בוצ´ה בודי? 2 - מאיפה השם פחי שואו? 3 - למי הקדישו משינה לפי השמועה את השיר נובל? בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה...

שלמונזה

New member
עוד פעם???

*סליחה שאני כזו* אבל אלף פעם כבר אמרנו גילה בוצ´ה - תלכי תבואי, הלאה הלאה!

מריושי

New member
יפית את לא אחראית

תתני לו הרגשה טובה וד"א את טעית גילה גילה בוצ´ה בודי זה גילה גילה איפה היית? וגילה גילה צ´יקקדה זה גילה גילה מה עשית? (ואת זה תירגם לי חבר שיודע פרסית)

שלמונזה

New member
אותו דבר

וחוץ מזה שלא אמרתי שאני אחראית רק אפשר לשים לב לא לחזור על אותם שאלות כל הזמן, לא? והרי יש לפחות איזה 5 הודעות על זה כבר...

מריושי - צדיקים מלאכתם נעשית

בידי אחרים
ותיסלם לחבר שלך. שלמונזה/יפית - תקחי בבקשה כמה נשימות עמוקות. יש לי הצעה ואני מכן לקחת בה חלק פעיל: כדי למנוע באמת שאלות שחוזרות על עצמן, אולי רצוי שנעשה קובץ שאלות ותשובות, טריוויה ושאר ירקות, כך נוכל לאסוף מאגר שיספק מספיק תשובות, ונדע מתי אנחנו חוזרים על עצמנו. זה כמובן עיוות מזכרונות העמום של יובל: איפה = קוג´ה ~ בוצ´ה... צ´י = מה. קרדה = עשית.

שלמונזה

New member
חייבת להגיד

ציינתי כבר מיליון פעם שמצטערת אם אני קצת נשמעת כועסת לפעמים או משהו, פשוט ככה אני! אז אל תעלבו ממני... וחוץ מזה שבאמת שאלו את השאלה הזו מיליון פעם, אבל נחמד המשחקי טרוויה שאתם מנסים לעשות פה.

מה יהיה?

אני מסיט רגע את הדיון מנושא הפורום ומספק לך עצה כללית בנושא מכתבים אלקטרונים/פורומים וכו´ כשאני כותב מכתב לפורום הזה או מכתב אלקטרוני בכלל, אני קורא אותו שלוש פעמים לפחות לפני שאני לוחץ על כפתור השליחה כי אז אין דרך חזרה, ופדיחות מהסוג הזה יכולות להיות הרסניות. עדיף לערוך את המכתב שלוש פעמים מלהתנצל פעם אחת אחרי שהוא נשלח. והנה אני גם מוסיף התנצלות על הדרך אם אני נשמע דידקטי... את גם לא יכולה לצפות שמישהו יקרא שבעה-שמונה עמודי פורום לפני שהוא כותב הודעה/שאלה. לכן מומלץ באמת לעשות קובץ שתהיה הפניה אליו מהודעת המנהל שמשתתפים חדשים בד"כ קוראים. ועוד שאלה אליך: את מעדיפה את אזעקות השוא של מישהו שדיבר עם בן של אמרגן/מנהל אנונימי (מה לעשות אניגו יקירי, לא נקבת בשמו אף פעם ) על פני "משחקי הטריוויה" שנראה שאת מזלזלת בהם. בסבבה,אנחנו כאן כדי להנות סך הכל
לא?

sherennn

New member
אבל אולי שמישהו יענה...

על השאלות האחרות... כי אני מממממששש לא יודעת מה התשובה להן...וזה דווקא מעניין!

מריושי

New member
אני שונא כשלא קוראים שירשורים

התשובה לזה נמצאת בתגובה הראשונה שלי לידיעתך. חוץ מזה, מה עם השאלות האחרות?

הנה התשובות

פחי שואו: החברה נסעו בצפון איפשהו וראו שלט על מוסך - פחי ג´ו. ככל הנראה פחח... וכמו שאמר איגי: והשאר היסטוריה. נובל: כמובן שהשיר מדבר על רכילאית שהורסת. השמועה אותה משינה לא הכחישו כשעומתו עימה היא שהשיר מוקדש לרכילאית גפי אמיר מידיעות אחרונות כמדומני שכנראה עצבנה אותם במיוחד. וכן, אני יודע שבשיר קוראים לה מיכל...

sherennn

New member
כן...אבל בקשר לרכבת לילה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה זה גילה גילה??? זה גם בפרסית? מה זה אומר??

למעלה