עוד קישורון קצר...

מקסים!

יש בך משהו מיוחד, המשהו הזה שהוא רק שלך, בסיגנון ההגשה וההתייחסות שלך המון כוח גם, ביטוי אישי, אהבתי מאוד

י ע ל י ק

New member
../images/Emo99.gif

אהבתי את השמלה הרכה ואיך שגילגלת את המקל על הבטן, אהבתי את זה שככה באמצע את מרפה את העוצמה (עם הגב אל הקהל וסבובי המקל), אהבתי את הצבעים הרכים, את הפונפון על החגורה, את הכל
הסרטון באמת קצר מדי אבל אומרים שדברים טובים באים במנות קטנות חחח

dvd2000

New member
אורטל איך קוראים לשיר או לזמרת המתנגן בוידיאו

הזה ?

קונקי1

New member
שרי-זוכר שניסיתי להעביר אליך את השיר שלה

השיר עדין על המחשב אולי ננסה שוב ?

dvd2000

New member
תודה רבה לך קונקי1 שלחתי לך תשובה במסר../images/Emo13.gif

אני מאוד ישמח לקבל באימייל שירים שלה , אין עליה היא שרה עם נשמה והיא גם מזכירה לי את החאפלות במצרים. ויש לי את השיר שלה מתחת לחלון , תודה רבה לך ואם את רוצה אני יכול לשלוח לך שירים של הזמר סעד איל זורייר איל עינב והשיר על החאנתור חחחחחחחחחחחח המשך שבוע ניפלא

קונקי1

New member
פטמה היא אחת ה"גדולות" בעיני ../images/Emo99.gif

היא מביאה את כל החן העסיסיות והאוטנטיות לריקודי הבטן אני מתחברת אליה טוטאלית כשהיא ברקע לא משנה לי מה עושה הרקדנית (אני לא מתכוונת כרגע לאורטל) קיבלתי את הדיסק שלה
משוש-כפרות ונראה לי שליד אלהים יש שק ענק של ברכות לשוש
רק ממני, בכל פעם שאני שומעת את פטמה סרחאן אין
לא יכולה לשבת על הכסא כשהיא ברקע

dvd2000

New member
לקונקי תודה רבה עשית לי את היום ../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif

וכמובן שליד אלוהים מצטברות כרגע ברכות ענקיות לשוש המקסימה ולך קונקי1 הדהימה : ) תודה רבה אחחחחחחח איזה שירים אי אפשר להיות אדיש אליהם .

dvd2000

New member
הדהימה = מדהימה ../images/Emo8.gif../images/Emo140.gifשוקראן יא עסל

../images/Emo9.gif שרי תודה תודה ../images/Emo140.gif

אתה וקונקי משתתפים באותו שק/סל
או שפתחת שק בעצמך...?
כאילו... זה כמו חשבון משותף, או שני חשבונות...? אני צריכה לדעת, אתה יודע... כשיגיע יום הפדיון...
שוש

dvd2000

New member
אני פתחתי שק גדול במיוחד ומעוטר בחרוזים ../images/Emo6.gif

את יודעת למה פתחתי שק חדש וניפרד כי מרוב כל הברכות הרבות של קונקי לא היה כבר מקום והברכות שלי היו יוצאות מהסל אז פתחתי שק חדש ומדונדש משהוא כזה עם רישרושים וחרוזים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלפחות שכשיגיע יום הפידיון יהיו כמה צעיפים מרשרשים ותהיה חאפלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יאאאאא! אמרתם פטמה סרחאן???

ועוד עם
מלא ברכות לי
קונקי אהובתי
ועכשיו... יש לי עוד משהו בשבילכם
דיסק על טהרת פטמה סרחאן, במלוא הדרה והוד מלכותה
FATME SERHAN - The Queen of Balady זהו שמו של אוצר מופלא שבמופלאים, מלא, מלא, מלא בקולה האדיר של המלכה הזאתי, שאין דומה לה בהחלט מוחלט ביותר
כתמיד, באהבה
שוש

איפה אפשר להשיג??

חוץ מקנייה דרך האינטנט האם אפשר לקנות את זה איפה שהוא בארץ? תאמינו או לא אבל כשהייתי במצרים ורציתי לקנות אותה בחנות דיסקים הם לא ידעו על מה אני מדברת, אולי לא ביטאתי את השם נכון אבל בכל אופן..

ליילה 1

New member
באמת קצרצר--../images/Emo13.gif

נתת לנו אצבע ואנו רוצים את כל היד
אהבתי מאוד

עוד כישרון בסטודיו "יא סלאם".... ../images/Emo140.gif

פיפי נס מארחת את אורטל בסטודיו "יא סלאם" בשתי סדנאות מרתקות: סדנת ריקודי בטן ופלמנקו - "חד וחלק" 28/7/07 יום שבת 12.00-15.00 בחינת הקשר בין הרוך והעדינות שבריקודי הבטן להפרדה ולחדות שבפלמנקו. שילוב הסגנונות האלו יוצר מחול חדש, מרתק ומלא ברגש ובעוצמה. דגש על עבודת ידיים. רמה: ממשיכות, מתקדמות, ומקצועיות. מחיר: 180 ש"ח "לא סולו" - 3/8/07 יום שישי 10.30-13.30 שבירת הקונבנציה של הסולו תופים. עבודה על קורדינציה וטכניקה של חלוקת איברים. הקשבה למקצבים ולמה שבניהם. רמה: ממשיכות, מתקדמות, ומקצועיות. מחיר: 180 ש"ח מיקום: סטודיו "יא סלאם", רח' נתן ילין מור 21, תל-אביב לפרטים והרשמה: ליאת בצון 052-2313440

למעלה