עוד קומיקס אחד לי..

funkey monkey

New member
עוד קומיקס אחד לי..

ובכן, לאחרונה השגתי את הקומיקס : Star Wars: Republic לפחות אחד מהסדרה. הסדרה היא הבין של הבין של פרק 2, ז"א שהיא מספרת את אירועי מלחמת השיבוטים, אבל היא אפילו בין הסדרה המצויירת. (ז"א שחלק האירועים קוראים במקביל, ולא רואים אותם בסרט, למשל שאובי ואן נחטף ע"י הסית' ההיא. נגיע לזה) קיצר, בקומיקס הזה שיש לי, מסופר בהתחלה דרמטית שאובי-ואן הוכרז כמת אחרי שנהרג בשדה קרב אחד וגופתו לא נמצאה. (כמובן שלא ראיתי איך ואיפה, כי אין לי את החוברת הקומדת) אנאקין שמסרב להאמין בזה (דרך אגב, מצאתי פאק, פעם ראשונה שמציירים אותו הוא עם 2 ידיים רגילות D:), מקבל מאסטר חדש - קי-משהו-עדי. (זה עם הראש גוזה
) כמובן שאובי ואן חי, ומצליח להמלט מהשבי של הסית'ית בעזרת שיבוט עילית בשם "אלפא", והם מתרסקים לאיזה כוכב, ובזמן שקבוצה די גדולה של שכירי חרב מנסים להרוג אותם, אנאקין פתאום חש באובי ואן וטס לכוכב מהר, כדי להציל את המאסטר האוהב שלו. אחרי דאחקה של אובי ואן (i have this rescue will not need the WHOLE republic army), הוא ניצל, איחוד מרגש בין המאסטר לפדוואן, המאסטר הקודם של אנאקין מודה שהוא טעה ואובי ואן אכן חי, ובסוף עוד דאחקה (אובי ואן שואל "מה למדת?", אנאקין "לעולם לא לתת לך לצאת למשימות לבד") אולי מחר אני אביא תמונות, אני פשוט הרוג. גם אימון קשה היה לי אימון (קראטה), וגם בנוסף מונתי למנהל פורום בגיימר, עבודה לא פשוטה.

funkey monkey

New member
פיתוח ועיצוב. -.-

או בשמו השניה - גהנום של ספאם, פורנו ושטויות אחרות. ואין שם ספויילרים, כי הסבירות להשיג את הקומיקס ההוא שואפות לאפס. P:<

Lu Tze

New member
שואפת ל-0, אלא אם מורידים מהאינטרנט

ובדיוק התחלתי לקרוא את הסידרה הזו לפני שבוע.

MajorWinters

New member
בוא נשחק משחק....../images/Emo19.gif

תענה לי בכותרת.... השלם: "זוג או ..."

Lu Tze

New member
פרד.

שאלת המשך: במחזמר המפורסם בכיכובו של יהורם גאון, מה היה שם החיבה של הדמות הראשית?

MajorWinters

New member
קאזה../images/Emo19.gif

ענה לי, בלי רווחים בין תשובה לתשובה 1. שמה הפרטי של המיליונרית אריסון 2. איך אומרים שחקן באנגלית

Lu Tze

New member
*חושב*חושב עוד יותר*מקמט את המצח*

ארר... שריפלייר?

Greebo

New member
יש לי שתי סידרות קומיקס מלאות...

אחת "הפקודה האחרונה" הסידרה שלוק פוגש את הג'ינג'ית ההיא...מה שמה.. והתאומים של ליה נולדים.. ועוד סידרה על אחרוני המישמר של הקיסר (החבובים עם השיריון האדומים המגניב מ"שובו של הג'דיי")..

funkey monkey

New member
בדיוק מה שחסר לי. :|

יש לי אותם *באמצע*. ככה שאני אף פעם לא ידעתי איך זה התחיל ואיך זה נגמר. והסדרה השניה זה Crimson Empire. ולג'ינג'ית קוראים מארה ג'ייד.

למעלה