עוד קוד שמושי מאד

yweiss

New member
עוד קוד שמושי מאד ../images/Emo61.gif

הרבה פעמים קרה לכם כזה דבר:nv vnmc jcrv vfk yuc??? אני מתכוון רציתם לרשום בעברית וזה בטעות יצא באנגלית או רציתם לרשום באנגלית וזה יצא לכם בעברית... זה קורה וקרה לכולם אז הנה קוד שפשוט יתקן את מה שרשמת ברגע שתלחצן על אף7 זה יתרגם הנה הקוד ישר לרימוט וזה הכל

on *:input:*:{ set %inp.eng $replace($1-,ש,a,ד,s,/,q,´,w,ק,e,ר,r,א,t,ט,y,ו,u,ן,i,ם,o,פ,p,ג,d,כ,f,ע,g,י,h,ח,j,ל,k,ך,l,ף,$chr(059),ז,z,ס,x,ב,c,ה,v,נ,b,מ,n,צ,m,ת,$chr(130),ץ,$chr(046)) | set %inp.heb $replace($1-,a,ש,s,ד,q,/,w,´,e,ק,r,ר,t,א,y,ט,u,ו,i,ן,o,ם,p,פ,d,ג,f,כ,g,ע,h,י,j,ח,k,ל,l,ך,$chr(059),ף,z,ז,x,ס,c,ב,v,ה,b,נ,n,מ,m,צ,$chr(44),ת,$chr(046),ץ) | if (%inp.eng == $1-) { set %inp.fin %inp.heb } | else { set %inp.fin %inp.eng } } alias /F7 say 4C12orrection3:14 %inp.fin​
העיצוב זה סתם מה שאני עשיתי אפשר לשנות אם בא לכם
מקווה שעזרתי yweiss

Rul3R

New member
סתם הצעה לייעול

כדאי בקטע של ה input להכניס את הכל למשתנה ורק בקטע של ה F7 לעשות את הקטע עם ה replace$ על המשתנה. אני יודע שזה לא נשמע כלכך חשוב, אבל תאמין לי שזה כן, ואם תדביק טקסטים גדולים או שורות ארוכות זה יכול להכביד על המערכת ובמחשבים חלשים מרגישים את זה הרבה וגם זה דבר שיכול במחשבים חלשים יותר לגרום לזה שהטקסט "יתעכב" בזמן המשלוח שלו לשרת ויגיע כמה שניות אחרי כי המערכת צריכה להתחיל "לחשב" כל משפט שיוצא ולעשות עליו שינויים בהתאם למשפט.. ובמקרים מסויימים זה יכול להשפיע הרבה. עוד משהו, אפשר להכניס שזה ישנה הכל, נגיד אם כתבת משהו שמשלב בפנים גם עברים וגם אנגלית אז תכניס הכל בתוך replace$ אחד שישנה כל אות בעברית לאנגלית וכל אות באנגלית לעברית, זה יותר יעיל לדעתי.

למעלה