עוד קארבית לפורום...

עוד קארבית לפורום...

היי אני עדי כמובן שאני מתה, חולה, גוססת ובריאה על er אני בעיקר אוהבת את קרטר/אבי ובעיקר בעיקר את קרטר+אבי

שלום עדי!

ברוכים הבאים לפורום!
אני שירה (דהההההההה), גם אני חולה על קרטר, ומאד אוהבת את קרטר ואבי. ועכשיו יש לי שאלה קטנה... "קארבי" זה מונח בין לאומי? כל מי שנכנס לפורום מכיר אותו...

~*~gaL

New member
ברוכה הבאה!

הרבה אוהבים את קרטר, ואת אבי, לפי דעתי הן שתי הדמויות הכי פופולריות בסדרה כרגע. כבר ציינתי את זה פעם.. אה - והרבה גם אוהבים אותם כזוג! כמוני.. אז שוב - ברוכה הבאה, ואני מקווה שתהני!
שירה - זה לא בא מפה.. אני ראיתי את זה בכל מיני אתרים אמריקאים. הבאתי את זה משם..

אופס... ../images/Emo9.gif

ואני חשבתי שקארבי זה מונח שהומצא בפורום הזה... איזה חור בהשכלה! אבל האמת היא שאני בקושי נכנסת לאתרים אמריקאים על אי אר, כי אני משתדלת לא לקרוא ספויילרים. זה נורא הורס!

~*~gaL

New member
לא נורא.. ../images/Emo140.gif

מאיפה באמת היית צריכה לדעת?.. מכיוון שאני כן קוראת ספויילרים אני כן נכנסת, מה לעשות שקשה להגמל מזה?

באמת צריך להמציא לזה תוכנית גמילה!

כפי שכבר הזכרתי פה בעבר, ההתמכרות שלי לקריאת ספויילרים הרסה לי עוד סדרה שאני מאד אוהבת. אתה קורא קצת, בהתחלה, אומר שזה לא הורס כי לראות זה לא כמו לקרוא. ואז אתה קורא עוד קצת, ועוד קצת, ועוד קצת, עד שאתה כבר מכיר את העלילה כל כך לפרטי פרטים שלראות את זה זה ממש לא כיף. למרות שאני חייבת לציין, שחלק מאהבה לסדרה זה התעסקות אובססיבית בה, שמתאפשרת עם חברים בהרבה פורומים... וקוראים הרבה ספויילרים! שלום, קוראים לי שירה, ואני ספויילריסטית!

~*~gaL

New member
אז רגע, את קוראת ספויילרים או לא?

את ספויילריסטית או שאת לא קוראת עוד ספויילרים לעונה 9?
בכל מקרה - לי זה לא ממש הורס... כמובן שאפקט ההפתעה נעלם, אבל מה לעשות שקשה לי לעצור את עצמי מלקרוא ספויילרים?...

אני גבולית

אני מאד אוהבת לקורא ספויילרים, ואני גם עושה את זה הרבה. אבל פשוט אני כל כך אוהבת את אי אר, שאני משתדלת ככל יכולתי לא לקרוא ספויילרים. אז בכללי- אני ספויילריסטית. פשוט כשזה נוגע לאי אר אני משתדלת לרסן את עצמי...

mya 6

New member
אוהבים אותך שירה..

ספיידר וומן ידידת השכונה!
יוצא רומנו הקירח מהמחוזי לאלתר!![
בקסטריט בויז שולטים!

למעלה