עוד ציטוטים...

G יוני

New member
עוד ציטוטים...

אחד המדריכים ליוליק:יש לך אולי את המשכה נגד שפשפת? יוליק: הייתי ממש רוצה לעזור לך אבל נתנתי אותם ל***ה... אחת מהצוות המקצועי: אל תדאג השנה לא יקרה כלום בין יוליק לאחת המדריכות... אחד המדריכים לורד: מותק זאת לא בננה!!! ילדה אחת מהבית ספר(המבין יבין): אה... אתה יודע מתי יש מיונים לSEEDS... יש לך אולי חוברת...

יונתן החוצפן!

יונתן, יונתן, יונתן.... אתה חסר טקט! לאיזה ילדה מהבית ספר אתה מתכוון???! הייתי רוצה לדעת על מה בדיוק אתה מדבר או יותר נכון על איזו ילדה אתה בדיוק מתכוון??!! אם זה מה שאני חושבת אז אתה ממש מגעיל... וברגע זה הורדת מהמוניטין של עצמך... עכשיו אני שמה לב שיופי זה לא הכול בחיים, אנשים יכולים להיות מאוד יפים (המבין יבין) אבל הפנימיות היא החשובה ביותר אם אתה יודע מי כותבת אז כדי שתעשה עם זה משהו...

את פשוט יצורה

את לא יודעת על מה את מדברת! זוהי בדיחה פרטית של כמה ילדים בבית הספר. ואם רק עכשיו שמת לב שהפנימיות גם חשובה אז את ממש יצורה. מהמוניטין שלי לא נפגע את יכולה להירגע. ואם את לא מצליחה להירגע... קחי ויאגרה...

נגיד...

אני לא צריכה ויאגרה כדי להירגע אצלי זה לא פועל כמו אצלך... זה ממש פוגע כל הדיבורים ההעלבות והירידות הללו.. למה אתה כזה מגעיל??! לא לימדו אותך לא לפגוע באנשים?! אני חושבת שצריך לחשוב על כל הקטע הזה קצת וזה לטובתך, טענות, מענות או תגובות אתה תמיד תוכל לדבר איתי בבית ספר ולפעמים שאתה אומר משהו או חושב משהו זה יכול מאוד לפגוע באנשים בלי שתשים לב....... אז... אני אשמח אם תפנים את זה...

יונתן !

יונתן ומור, בעצם: ממש לקחתם את זה קשה וזה כבר רחוק מלא להיראות טוב... נכון, העניין התנהל באינפנטיליות משהו, אבל בכל זאת קיימת האפשרות פשוט להניח לזה........ שיר.

G יוני

New member
!!!o boy

אולי, אבל רק אולי, תעזבו אותי לנפשי... אני לא רוצה לרדת על אף אחד... אני לא רוצה להעלייב אף אחד. אני רק רוצה שיעזבו אותי לנפשי...אני מסכים עם שיר פשוט תניחו לזה...לא התכוונתי לפגוע באף אחד. ולא ידעתי מי זאת "הילדה מבית ספר" אז די!

לכולכם...

לכל המגעילים למינהם!!! תפסיקו לכתוב דברים ושטויות בשמי אין לי כוח לכל החרא הזה. יונתן, אני ממש מצטערת על העוגמת נפש הזאת פשוט אני לא אשמה בכלום חבל שיש המון אנשים מגעילים שכותבים דברים בשמי ונגד רצוני שום דבר שכתבת לא מעליב ולא פוגע אני ממש מצטערת שאני מציקה לך אבל חשוב לי שתדע שאני לא אחראית לשום דבר שאנשים עושים או כותבים בשמי, יצא סיפור ממש ממש גדול מדבר ממש ממש קטן(זה בסה"כ אמרתי שאתה שווה)...

נגמר...

אוקי, עכשיו כולם: זאת תהיה ההודעה האחרונה בנושא כי כבר נמאס! יונתן: סה"כ ילדה אמרה שאתה שווה ! לא ניסינו לשדך לך אותה, רק אמרנו לך את זה. מור: טוב די! נגמר! אף אחד לא כותב שום דבר בשמך אז חלאס ! אז זהו הסיפור תם ונשלם בואו כולנו נעזוב את זה ונעבור הלאה כי אני רוצה להאמין שכולנו בוגרים מספיק כדי לעזוב את זה בשקט! טוב אז זהו זה נגמר ובלי תגובות מאף צד! (גם לגביך יונתן!!!) ענת.

למעלה