עוד ציור
S S m e l l y Cat New member 27/12/06 #2 ואו ממש טוב והדמות ממש משתלבת עם העצים בצד ימין[עם שאר העצים זה נראה לי קצת פחות טוב] יש לך גלרייה או משהו לחרוש עליה?
ואו ממש טוב והדמות ממש משתלבת עם העצים בצד ימין[עם שאר העצים זה נראה לי קצת פחות טוב] יש לך גלרייה או משהו לחרוש עליה?
N nadavnach New member 27/12/06 #3 תודה! יש לי גלריה קטנה באתר expoze.co.il ושם צריך לחפש לפי שם נדב נחמני תגידי לי מה את חושבת אחרי שתראי מה איתך? יש לך עבודות שאפשר לראות?
תודה! יש לי גלריה קטנה באתר expoze.co.il ושם צריך לחפש לפי שם נדב נחמני תגידי לי מה את חושבת אחרי שתראי מה איתך? יש לך עבודות שאפשר לראות?
S S m e l l y Cat New member 27/12/06 #4 מצאתי מאוד אהבתי.. במיוחד את הציורים בקטגוריות "קומיקס" ו"ילדים" אמ יש לי כמה ציורים בבלוג פה בתפוז.. אפשר להכנס מהכרטיס אישי הרוב דברים ישנים ולא הרבה דמויות מקוריות אלא סתם רישומים לימודיים וכו'
מצאתי מאוד אהבתי.. במיוחד את הציורים בקטגוריות "קומיקס" ו"ילדים" אמ יש לי כמה ציורים בבלוג פה בתפוז.. אפשר להכנס מהכרטיס אישי הרוב דברים ישנים ולא הרבה דמויות מקוריות אלא סתם רישומים לימודיים וכו'
B bug a boo New member 30/12/06 #7 ../images/Emo62.gifגלריה יפיפיה!../images/Emo106.gif כל ציורי הילדים הם פרי מוחך הקודח? או לקוחים ממקור אחר? *בלי להעליב.נהפוך הוא..הם כל כל יפים..
../images/Emo62.gifגלריה יפיפיה!../images/Emo106.gif כל ציורי הילדים הם פרי מוחך הקודח? או לקוחים ממקור אחר? *בלי להעליב.נהפוך הוא..הם כל כל יפים..
N nadavnach New member 30/12/06 #8 בודאי הכל איורים או עיצובי דמויות לספרים שאני עובד עליהם שאני המצאתי, חוץ מציור אחד של דוב שזה מהסרט "אחי הדוב" של דיסני . תודה רבה על המחמאות, יפה מצידך.
בודאי הכל איורים או עיצובי דמויות לספרים שאני עובד עליהם שאני המצאתי, חוץ מציור אחד של דוב שזה מהסרט "אחי הדוב" של דיסני . תודה רבה על המחמאות, יפה מצידך.