עוד ציור

The Crusader

New member
עוד ציור

טוב... ציירתי את הרשע המרכזי בקומיקס שחשבתי עליו... הכוחות שלו זה לגרום לאנשים פחד, כעס, שנאה... כלומר לעורר את הרגשות השליליים שנמצאים בהם... אך הוא יכול לעשות זאת רק עם יש טיפה של רגש... כלומר אדם טהור לגמרי אי אפשר... בכל דופן הוא גם יכול להרוג אדם באמצעות מגע... הוא בעצם רע אבל הוא לא נלחם בדרך כלל, הוא זה שגורם למלחמות וכדומה.. לכן השם סטרייף כמו האל היווני... בכל אופן הוא גם יכול להופיע איפה שהוא רוצה בן רגע... והוא ימצא הרבה בדיאלוגים מוסריים עם הגיבור הוא ינסה לגרום לו להתחרפן להשתגע ולהכנס לאטרף של רצח וכדומה וכל פעם יוסיף גם טיפה לרקע על הגיבור... הכל אופן הוא ייצור את רוב הקונפליקט של הגיבור... הוא אמור להראות רע והמעיל והמכנס אמורים להיות מעור...

chatenoire

New member
תגובה

1) מה הבעיה שלו עם הגיבור? איך הם קשורים אחד לשני? 2) אהבתי את השיער, זה אפיון דמות מגניב. האף שלו קטן אפילו יחסית לבד"כ וגורם לפנים שלו להראות כאילו הם שוקעים פנימה. הקווים המודגשים של עצמות הלחי והסנטר יוצרים קצת שטיחות, או לפחות מוזרים בעין. 3) אני מודה שאין לי הרבה בגדי עור בבית (חוץ מהחליפה השחורה עם השוט והאזניים), אבל אני לא חושבת שקפלים של עור (עור כבד כמו במעיל) אמורים להראות ככה; המעיל שלו נותן יותר תחושה של חלוק. עוד בנושא קפלים: הדוגמא על הבד צריכה להתיחס לקפלים ולא להתעלם מהם. אם החולצה מפוספסת, הפס יתעקל עם עיקול הקפל. 4) הזרועות נכונות הפעם, אבל כפות הידיים קצת קטנות מדי, לדעתי. כדאי גם לעבוד על תנועות וזווית של כפות ידיים - זה אחד הדברים שנוטים להסתבך איתם. 5) דבר אחרון ולא קריטי הוא התנוחה. אמנם יש בה כוח, אבל אפשר היה יותר: אני מוצאת שרגליים ישרות, ברכיים נעולות וגב מעט קעור יוצרים תחושה של עמידה מלאת בטחון ועצמה.

apathic

New member
הוא גבוה מדי! למה כל הדמויות שלך

כל כך גבוהות...? ו... הממ.. לא רוצה לקלקל, אבל פשוט העתקת את האל היווני וציירת אותו בבגדים עכשויים... מה כל כך מדהים בזה...? אפילו את השם לא שינית... הציור טוב בכל מקרה (מנסה לא להרוס לך את המצב-רוח יותר מדי...). הוא בהחלט נראה מרושע. זה הדבר הראשון שראיתי. עוד לפני שקראתי מה כתבת בהודעה...

The Crusader

New member
לא נכון!!!

האל היווני יכול ליצור שנאה וזהו... הוא שונא ממנו אבל יש לו את אותו השם... אם יש לך רעיון לשם אחר שמעורר מחשבה וקונוציה של שנאה, ריב וכדומה אני אשמח לשמוע ואלי אף להחליף... תתחשב שחשבתי עליו כשנדדתי במחשבותיי בכיתה...

illustrator

New member
היה סיפור פעם...

באקס-מן מס´ 17-19, אם אני לא טועה, עם דמות בשם Soul-Skinner. העיקרון היה קצת דומה, רק שהדמות ההיא השתמשה באשמה/מצפון של אנשים לפגוע בהם, ולכן רק ילדים היו חסינים מהכח שלו, מאחר ומצפונם היה עדיין נקי. בכל אופן, סיפור ממש גרוע מאת פביין ניסייזה (יימח שמו וזכרו). סתם נזכרתי בו. אתה יכול פשוט להתעלם...

apathic

New member
אין לי שום שם בשבילך עדיין...

אם יהיה אני איידע אותך.

row

New member
הוא די מזכיר לי את ולוורין

גם בעמידה, גם בתנוחה וגם במראה הכללי בכל אופן הייתי רק רוצה להוסיף שהידיים קצת קצרות מידי לפי דעתי

XiroX

New member
טוף

משהו בלסת ובלחיים מפריע לי. הידיים קטנות מדי לדעתי, ביחוד הכפות ידיים. היד השמאלית שלו מעוקלת מדי, ויצרת קצת זווית לא הגיונית כי רוב הזווית באה אחרי המרפק ולא ממנו. סה"כ הרבה יותר יפה מכל דבר שאני ציירתי בשנתיים האחרונות אז מי אני שאני אבקר אותך.

למעלה