עוד ציור חדש

The Crusader

New member
עוד ציור חדש

הנה עוד ציור של פיראטית. הרקע לא משהו אבל היא יצאה נחמד אני חושב בכל מקרה אהי אשמח לקבל ביקורות ותגובות בבקשה... :) the crusader שנותר לו להגיד רק אררררר

GOKU

New member
תגובה :)

אהבתי! פה ושם יש מה לשפר אבל סך הכל לא רע בכלל ^^ תמשיך לצייר ולהשתפר ןשיהיה בהצלחה! :) -GOKU

hsotrt

New member
אז ככה...

הרעיון נהדר ואף הרקע מתאים מבחינת הצבע אבל... הראש קטן מדי יחסית לגוף והרגליים לא נראות לי... ואף יש לי הערה על הצביעה שלך! אתה ממהר עם הצביעה ולא נראה לי שיש לך הרבה נסיון בצביעה ממוחשבת...תקן אותי אם אני טועה!

The Crusader

New member
אוקי תודה

על התגובה למען האמת לא היה לי באמת כל כך הרבה נסיון בצביעה ממוחשבת בקשר לפרופורציות ובכן לא כל כך שמתי לב אבל להבא אני אקח לתשומת לבי. בכל אופן הפרופורציות בציורים האחרונים שלי הם אמורות להיות טובות לדברי אנשי העצות והתיקונים שלי או יותר נכון ליאור -humus chip salat וכל תיקון שלו אני לוקח לתשומת לב ומשפר. בכל אופן כל הציורים שאני אעלה תורידו כחודש ממתי שציירתי אותם כי כמו שכבר ידוע אין לי סורק ומסתבר שצריך 400 שקל לסורק ולא 270 כמו שחשבתי אז ביינתייים אני עדיין תלוי בחבר שלי והוא סורק לי במגמת גרפיקה כשהוא יכול ככה שאני לי זרימה של ציורים למחשב. אבל היי אני עובד עכשיו ככה שתוך חודש להערכתי ותהיה לי זרימה של ציורים מכבן שאני אשקיע בסורק פיצוצי :) בכל אופן תודה על התגובה לקחתי לתשומת לב. the crusader שמוסיף- כל הכבוד גבר לא קטלת... חחחחח :) סתם סתם הכל ברוח טובה :)

hsotrt

New member
אמממ...

אם אתה מתחיל בצביעה במחשב אז תתחיל להתאמן על דברים פשוטים כמו רק רקע או צורות פשוטות/גיאומטריות! או אם כבר אתה רוצה להשקיע באמת קח קורס!!

chatenoire

New member
קצת מפריע לי השיער

היה לי קשה להתרשם מכל הציור כי הוא קצת גדול מדי, אבל השיער בעייתי: זכור ששיער הוא לא חתיכת נייר שמודבקת לראש ומתרוממת בגוש אחד כשיש רוח. השיער מורכב מהמון שערות קטנות, ומכמה קווצות שיער. כשהוא מתנופף ברוח, כל קווצת שיער מקבלת כיוון ותנועה משלה. תנועה של שיער חלק דומה קצת לתנועה של בד ברוח.

The Crusader

New member
לקחתי לתשומת לבי

קראתי את מה שאמרת הפנמתי ויהיה שיפור בציורים הבאים תודה :) אבל... אתה כנראה לא ראית את השיער של המורה שלי ללשון משנה שעברה השיער שלה היה מחובר לעצמו כאילו עם דבק והאמתי שלא ראיתי אותו אי פעם זז חחחחחחחחח לא משנה בכל אופן תודה :) וגם לך hsrt מצטער אם טעיתי בשם

WizMaster

New member
המורה ללשון...:)

פחחחח...המורה ללשון, ד"א הנפח של השיער שלה הצטמצטם, אני חושב שהראתי לך, בכל מקרה אחלה ציור(למרות שהוא דיי ישן..);) WIZ

WizMaster

New member
תגובה לעצמי..לאן אני אגיע???

טוב...שכחתי לומר לאתה לא חייב לצבוע כל ציור שלך...לפי דעתי הם יותר יפים ללא הצביעה...:) WIZ

giri

New member
בנוגע לציור... ולצביעה...

בנוגע לציור: אוקיי, אני לא אחזור על מה שאמרו כבר (או לפחות אנסה לא). בנוגע לפרופורציות : אצל נשים היחס בין פלג הגוף העליון לתחתון הוא שונה מאצל גברים. אצל גברים זה בערך חצי-חצי מנקודת המפגש בין הרגליים כאשר המתניים די נמוכים. אצל נשים לעומת זאת המתניים גבוהים מאד והרגליים ארוכות, כמו כן יש מרחק גדול יותר בין נקודת המפגש בין הרגליים ובין הנקודה הצרה ביותר של המתניים. תבקש מידידה לעמוד ישר מולך עם איזה ג´ינס וחולצה קצת יותר צמודה מחלוק, ותבין למה אני מתכוונת. לכן בציור הספציפי הזה, יש להאריך את הרגליים בכ - 20% ו"להרים" את המתניים גבוה יותר במקצת. כמו כן אולי תרצה להצר קצת את שרירי השוקיים שלה... אבל זו החלטה שלך. עם החזה יש לי קצת בעיה. אני יודעת שחזה נשי בקומיקס הוא יצור עצמאי ולחלוטין לא מציאותי, אבל בכל זאת... אם חזה הוא מוארך על פני הגוף עד כדי כך, אין סיכוי שהוא ידחס כלפי מעלה כפי שמצויר במחשוף. כמו כן, היא עומדת עם הכתפיים באלכסון - אחת נמוכה יותר מהשניה - גם חזה צריך להיות באלכסון בהתאמה. היד שלה קצת דקה וחסרת שרירים... אני בספר אם עם זה היא תצליח להחזיק אקדח כזה גדול... :) למרות שהיא בחורה, הייתי נותנת קצת יותר נפח ליד, ומעגלת יותר את החצי העליון של הזרוע. האינקינג עצמו טוב מאד, והוא נקי יחסית - מה שמקל על הצביעה בדרך כלל, אבל בדיוק מספיק מפורט. בנוגע לצביעה: אני לא בטוחה שאתה צריך להתחיל מדברים קטנים. אני התחלתי ישר מלצבוע את הציורים שלי בפוטושופ, ובינתיים הפידבקים לא רעים...(יש דוגמאות באתר עולם הקומיקס) למרות שלא הייתי מתקדמת כל כך מהר אלמלא בעלי, שהוא גרפיקאי מקצועי, עזר לי להכיר פיצ´רים בתוכנה. גם הוא לא עסק בצביעה קודם, כך שישבנו יחד ו"פיצחנו" בעיות לוגיות במהלך הצביעה באמצעות הדמיות שלי והידע שלו, אבל בפירוש היה קל יותר עם מישהו שמכיר את התוכנה. אם אתה מעוניין, אני מוכנה "למכור" לך את כל הטיפים שאספתי ולהסביר איך אני צובעת את הציורים שלי, אבל לא בפורום - אם אתה מעוניין צור קשר ל - EMAIL או לטלפון.

Humus_Chipsalat

New member
טעות שלי.. הצביעה שלך טובה...

הציורים שלך.. כלומר.. באתר שנתת.. לא טובים... אוקיי.. זה לא שהם לא טובים.. איך אני אגיד... את עדיין לא בשלה לתת לאנשים לקחת דוגמא ממך... אני אומר... קחו דוגמא ממקצוענים........ There´s plenty to go around

yonabarak

New member
האגן

צריך להיות ברוחב הכתפיים אצל נשים, שלהן כתפיים צרות יותר ואגן רחב יותר מלגברים.

למעלה