בנוגע לציור... ולצביעה...
בנוגע לציור: אוקיי, אני לא אחזור על מה שאמרו כבר (או לפחות אנסה לא). בנוגע לפרופורציות : אצל נשים היחס בין פלג הגוף העליון לתחתון הוא שונה מאצל גברים. אצל גברים זה בערך חצי-חצי מנקודת המפגש בין הרגליים כאשר המתניים די נמוכים. אצל נשים לעומת זאת המתניים גבוהים מאד והרגליים ארוכות, כמו כן יש מרחק גדול יותר בין נקודת המפגש בין הרגליים ובין הנקודה הצרה ביותר של המתניים. תבקש מידידה לעמוד ישר מולך עם איזה ג´ינס וחולצה קצת יותר צמודה מחלוק, ותבין למה אני מתכוונת. לכן בציור הספציפי הזה, יש להאריך את הרגליים בכ - 20% ו"להרים" את המתניים גבוה יותר במקצת. כמו כן אולי תרצה להצר קצת את שרירי השוקיים שלה... אבל זו החלטה שלך. עם החזה יש לי קצת בעיה. אני יודעת שחזה נשי בקומיקס הוא יצור עצמאי ולחלוטין לא מציאותי, אבל בכל זאת... אם חזה הוא מוארך על פני הגוף עד כדי כך, אין סיכוי שהוא ידחס כלפי מעלה כפי שמצויר במחשוף. כמו כן, היא עומדת עם הכתפיים באלכסון - אחת נמוכה יותר מהשניה - גם חזה צריך להיות באלכסון בהתאמה. היד שלה קצת דקה וחסרת שרירים... אני בספר אם עם זה היא תצליח להחזיק אקדח כזה גדול...

למרות שהיא בחורה, הייתי נותנת קצת יותר נפח ליד, ומעגלת יותר את החצי העליון של הזרוע. האינקינג עצמו טוב מאד, והוא נקי יחסית - מה שמקל על הצביעה בדרך כלל, אבל בדיוק מספיק מפורט. בנוגע לצביעה: אני לא בטוחה שאתה צריך להתחיל מדברים קטנים. אני התחלתי ישר מלצבוע את הציורים שלי בפוטושופ, ובינתיים הפידבקים לא רעים...(יש דוגמאות
באתר עולם הקומיקס) למרות שלא הייתי מתקדמת כל כך מהר אלמלא בעלי, שהוא גרפיקאי מקצועי, עזר לי להכיר פיצ´רים בתוכנה. גם הוא לא עסק בצביעה קודם, כך שישבנו יחד ו"פיצחנו" בעיות לוגיות במהלך הצביעה באמצעות הדמיות שלי והידע שלו, אבל בפירוש היה קל יותר עם מישהו שמכיר את התוכנה. אם אתה מעוניין, אני מוכנה "למכור" לך את כל הטיפים שאספתי ולהסביר איך אני צובעת את הציורים שלי, אבל לא בפורום - אם אתה מעוניין צור קשר ל - EMAIL או לטלפון.