עוד פרידה לאוסף

bp9mk6

New member
עוד פרידה לאוסף

הפעם כאב קצת שונה.
החבר הכי טוב שלי אמר שיש לו רגשות כלפיי, שהוא לא יכול עם זה שהקשר בינינו הוא רק חברי ואפלטוני, שהוא חושב עלי יותר מדי, שהוא לוקח קשה מדי / בצורה רגישה מדי כל דבר שנוגע אלי. שהוא מרגיש אומלל כל פעם שאנחנו ביחד מהמצב שאנחנו רק חברים ולא בני זוג.

אז באמת הרגשתי שבחודשים האחרונים היחס שלו אלי השתנה. לא רציתי באמת שנפסיק לדבר כמו שהוא אמר אז הצעתי שמצידי לא נדבר כמה זמן שצריך עד שזה יעבור לו (אולי כשיכיר מישהו), הוא התחיל לבכות, העלה תיאוריה מוזרה שבהתחלה בכלל הוא חשב שאני זה שרציתי קשר איתו.

הוא החבר ההומו היחידי שהיה לי, האחד שבאמת דיברתי איתו על הכל מהכל, הבן אדם שיודע עלי הכי הרבה, שרק איתו יצאתי ל"מועדונים שלנו", אפילו קבענו ללכת למצעד מחר ביחד, השותף הכי טוב שלי לים, מי שידע ממש להצחיק אותי, מה לא.......

הוא חסר לי מאוד, אני מרגיש ממש בודד

אני עדין קצת לא מאמין שזה קרה

aשרון

New member
אהבה חד צדדית זה אף פעם לא נעים לחוות...

אתה לא רוצה קשר אינטימי איתו בגלל שהוא החבר הכי טוב שלך? רוב האנשים בעולם חולמים שהאהבה שלהם תהייה גם החבר הטוב ביותר שלהם.
אם הוא החבר הכי טוב שלך ואתה מרגיש כל כך טוב איתו, למה אתה אומר לו לא? אתה אומר לא בגלל שאתה לא נמשך אליו או בגלל שאתה לא רוצה להפסיד את החברות ביניכם אם הקשר הזוגי לא יצליח?

לך זה קשה כי אתה מפסיד כאן חבר, אבל תחשוב עם איזו מעמסה רגשית הוא מתמודד, הוא לא סתם רואה בך חבר אלא התאהב בך.
אתה צריך לנהוג איתו ביתר רגישות, התגובה האדישה שהפגנת כלפיו בטח פגעה בו מאוד אם הוא הגיעה לדמעות.

bp9mk6

New member
זה קצת מוזר

עבר קצת יותר משבוע ואני עדיין קצת לא מאמין שזה קרה ולא דיברנו בכלל, זה מוזר לי, מביך אותי באיזשהו מקום.
אני חושב שאם הוא באמת היה אוהב אותי הוא לא היה רוצה לנתק בצורה כזאת חדה את הקשר.
גם הוא שאל את השאלה הזאת שלך מה לא התאים לי אצלו שמנע ממני מלהיכנס איתו לקשר. עניתי בכלליות כדי לא לפגוע (משהו בסגנון "זה פשוט לא מתאים").
אין בי משהו מיוחד שיגרום למישהו להתאהב בי, והייתי בטוח שזה לא רציני אז ביקשתי ממנו שישים את הרגשות בצד.
אני בהחלט אעשה צעד עוד כמה חודשים בתקווה שהרגשות או מה שזה לא יהיה, יעבור לו.

אז החבר הטוב ביותר שלך התאהב בך...

אתה אומר לו לא בגלל שאתה לא נמשך אליו, או שאתה פוחד לאבד את הקשר ביניכם?
זה חשוב שתענה לעצמך על השאלות האלה, כי התשובה היא זו שתגדיר את היחס שלך אליו מעכשיו והלאה.

חוץ מזה, עכשיו אתם צריכים לדבר על תיאום ציפיות מהקשר שלכם, כי זה אף פעם לא יחזור להיות כמו שהיה.

למעלה