עוד פעם שקעתי...

עוד פעם שקעתי...

עוד פעם לא היה לי עם מי לרדת לשטח... עוד פעם ניסיתי לעבור איזה מעבר בוץ מעצבן... ועוד פעם שקעתי באמצע שום-מקום, בתוך אינסוף שדות חקלאיים. כבר הכנתי את עצמי להליכה מפרכת עד לכביש של כמה קילומטרים רבים עד שמצאתי איזה מישהו נחמד על טרקטור שתוך שנייה הוציא אותי... אז גם יצאה לי תמונה נחמדה (שאני לא יכול לשים אותה פה כי הסקאנר שלי לא עובד כרגע) וגם יצא לי לנסוע על טרקטור, שלמרות שאני מושבניק כבר שנים לא יצא לי לנסוע... BRINGS BACK ALOT OF MEMORIES...

א ב י ק

New member
לכל אוהבי הבוץ!!!

טיול בוצי לימי שישי אחה"צ באזור גזר ונחל נחשון ביום חורפי מומלץ להכנס דרך כביש 334 בפניה לגימזו משם למשוך עד פארק הקופים ולרדת שמאלה לשטח. נסיעה בשטח מזרחה כ 2 קמ ואח"כ למשוך דרומה עד כביש ים תא לעבור בגשר שמתחת ולהגיע עד המסוע של מפעלי נשר. מהמסוע יש לרדת לוואדי הקטן ומשם למשוך מזרחה עד לטרון כשכל הדרך מדרום ישנם שטחים עמוסים בבוץ. עצירה לחומוס באסא לטרון ומשם לכיוון המנזר עקיפה מימין למנזר ירידה לשטח יש להקפיד כל הדרך למשוך מזרחה האזור עמוס בבוץ בעיקר בימי גשם וישנם מס´ מעברי מים בנחל נחשון. המלצות: מכיוון שאנני חסיד ניווט עם מפות אני ממליץ לכם לאלתר את המסלול תוך שמירה על כיוון כללי תראו שתמצאו מלא מקומות יפים. אגב הבטיחו פסח רטוב אם כך יהיה ממליץ בחום על המסלול

עייפות

New member
זה לא בדיוק איזור עם בוץ

זה סתם היתה איזו נזילה מאיזה צינור מים באמצע השדות... ניסיתי לעקוף, עד שהבנתי שאני לא אצליח לעקוף - היה מאוחר מידי... וזה היה באיזור קיבוץ שמרת הזורע... ליד מחנה סנט ג´ין.

למעלה