עוד פעם סופשבוע D:

OriginalMe

New member
עוד פעם סופשבוע D:

מה תעשו? ^____^ (חוץ מלעשות לי ילדים) יום חמישי- יום שישי- יום שבת- D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif סוף סוף סופ"ש נורמלי! חח

יום חמישי- שחררו אותנו 4 שעות במקום 6. שמרתי על האחים שלי שעתיים וחצי. יום שישי- טקס בבית ספר. מזמינה כרטיסים להופעה של לוסטפרופטס. צופים. כפרסבא - ישנה אצל יאנה!!!!!!!! יום שבת- אצל יאנה. בצהריים על האש עם המשפחה שלי.

michalushK

New member
~עושה ילד~

יום חמישי- הייתי אצל חברה
יום שישי- יושנת אצל חברה יום שבת- עדין יושנת אצל חברה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אומרים ישנה.

אין כזאת מילה יושנת XD ואל תסקלי אותי.. אני פשוט לא מסוגלת לראות טעויות!

michalushK

New member
לא סוקלת XD

תודה
אני יודעת שאין מילה כזאת. אני פשוט כל הזמן שוכחת

orw93

New member
זה הולך להיות שופש מעצבן../images/Emo4.gif../images/Emo205.gif

יום חמישי- יום ארוך ארוך ומייגע..הברזתי מספורט ומטרומדצ"ים
יום שישי- מסיבה!!! סופסוף הם ניזכרו שאנחנו כן צריכים את זה!! יום שבת- עבודה בטכנולוגיה

מותק13

New member
נמ.../images/Emo185.gif

יום חמישי- ש.ב במתמטיקה X____X להתכונן לספרות! יום שישי- מבחן בספרות,בטח יוצאת לאנשהו. יום שבת- חושבת מה לעשות עם........לא משנה.

galush29

New member
:]

יום חמישי-אצל חברהD: יום שישי-בשבט:O אין פעולה אבל אני בצוות קפיטריה יום שבת-גם בצופים..הפעם יש פעולה:]]]ואז במוצ"ש לקניון מלחה לקנות קצת בגדים..

הגרו

New member
מה לך? לריאן^^../images/Emo109.gif

יום חמישי- טיול עם רוב השכבה לעולם האווז XDDDDDDDDDDD ראינו אפרוח בוקע והחזקנו אפרוחים בני שעתיים-שלושה ימים והם היו כאלה צהובים וחמודים וקטנים והם צייצו אוי
יום שישי- לאדעת בטח בבית. יום שבת- כנ"ל בתקווה שיהיה גשם שאני אתעורר ואז 'ני אשכב במיטה בתוך הפוך ויהיה לי נעים ובחוץ ירד מבול. אני כ"כ אוהבת את זה
.

orw93

New member
גשם../images/Emo7.gif../images/Emo205.gif

אני רוצה גשם..כבר שבוע אני מפנטזת גשם

KNS

New member
יאא

גם לי היה פעם אתהטיול לעולם האווז!! הם כאלה חמודים!! אווז אחד השתין על ילד מהכיתה שלי חחח זה היה קרוע

הגרו

New member
חחחח כן האפרוחים חירבנו XD../images/Emo109.gif

על ילדים XDDDDDD ועל איזו פקאצה אחת את קולטת אותה "איככככככככככ הוא חירבן עלייייייייייייייי איככססססססססס תקחו אותו ממנייייייייייי יאקקקקקקקקק" XDDDDDDDDDDDDDD

OriginalMe

New member
טופ אז ככה

אני ראיתי גם שמישהי פעם שאלה את מה שאני רשמתי. והשרשור החיובי, זה פשוט ככה שכל הזמן כותבים רק שמה? |ה| והשרשור השבועי חסר שם, המ, לא אכפת לי לעשות אותו אבל אם כבר אני אחראית על שרשור מסוים אני רוצה משהו שאני אחשוב עליו אז אני אחשוב על משהו 8-| אמאמאממממ טוב זהו

OriginalMe

New member
הא ועוד משהו!

ראיתי שפעם הייתה פה פינה 'של מי השורה הזאת בכלל' אומשהו כזה אולי נחזיר אותה? O:

PATD

New member
../images/Emo65.gif

יום חמישי-התחלתי ללמוד ברבע לשמונה , היו לי שעתיים חלון.. אחכ ישבתי בחוץ (בחצר של צפר) ואיזה ילדה עם חולצה של HIM בהטה בי.. אז אם מישהי מכם לומדת בתיכון הראל ולבשה היום חולצה של HIM שתגיד לי חחח) הייתי במוזיאון עוד חמש וחצי התארגנתי והלכתי לבר מצווה של דוד שלי... חחח חפירה יום שישי- מסיימת ללמוד באחת. ואז שיעורים במתמטקיה ועבודה בתנ"ך. יום שבת-בטח אני לא אעשה את מה שרציתי ביום שישי אז אני אעשה בשבת חח.. העצלנות.. ולסיום- תמונה שלי מחייכת בלי פרצופים מוזרים לשם שינוי חחח
סופשבוע רגועעע

Rose131

New member
יו../images/Emo12.gif זאת בטח היתי אניXDDD

כי כזה, הייתה לי הרגשה שזאת את, ולא הייתי בטוחה, והייתי בלי משקפיים, אז ניסיתי להתסכלXD והייתי עם חולצה של HIM

PATD

New member
חחחחחחחחחחחחחח

זה היה כזה מוזר!!! כי ראיתי שמישהי ממש מסתכלת עליי חחחחחחחחחחחח

למעלה