עוד פעם אני והPASAT

Rיקש

New member
עוד פעם אני והPASAT

היום שמתי לב שמתוך הTDI הDI אדומים... לא ייחסתי לזה חשיבות עד שהיום ראיתי אחד עם I אדום ועוד אחד בלי אדום בכלל! אז אני מנחש שזה מסמל את הדגם? אז מה זה DI אדום? כמה כ"ס? אגב, המכונית מודל 2002. Rיקש.

© DrorZi

New member
כחול יותר שווה ../images/Emo70.gif

מדובר על כמות הכוח של המנוע, האדום זה 110 כ"ס הכחול זה 2.5 ליטר 150 כ"ס.
דרור זי.

sronis

New member
תיקון לדרור

כחול באמת יותר שווה, כשרק ה-I אדום אז זה 110 כ"ס בדגם הקודם ו-130 כ"ס בחדש. כשגם ה-D אדום זה 90 כ"ס בישן ו-100 בחדש. רוני

Rיקש

New member
זאת אומרת שנסעתי

על הגרסה החלשה יותר של הפאסטים החדשים... בעל הרכב טוען שהרכב הוא 130 כ"ס... איך יכולים לדעת באופן וודאי? ודרור, התכוונת שכל הTDI כחול, זה שווה יותר? כי לא ראיתי עדיין TDI כחול. Rיקש.

sronis

New member
לדעת אם זה 100 או 130 זה לא בעיה

אם הרכב אוטומטי, גרסת ה-100 כ"ס מגיעה עם גיר אוטומטי רגיל ארבעה הילוכים, גרסת ה-130 כ"ס מגיעה עם גיר טיפטרוניק שזהו אוטומט חמישה הילוכים עם תפעול ידני (יש בנוסף לחריץ הרגיל של האוטומט עוד חריץ קצת ימינה שיוצא מה-D ואליו אפשר להעביר את הידית ולהעביר הילוכים כאילו באופן ידני - קדימה ואחורה מעלים ומורידים הילוך). בנוסף מרגישים את ההבדל בכוח בקלות רבה, ה-130 כ"ס מרגישה מאוד חזקה, ה-100 כ"ס די עצלה (למרות שגם לה אין בעיה להגיע למהירויות גבוהות). ויש TD כחול ו-I אדום (שזה ה-130) וגם T כחול ו-DI אדום (שזה ה-100) אבל אני לא בטוח בזה ב-100 אחוז. רוני, אחרי ארוחה ע-נ-ק-י-ת

למעלה