עוד פנטזיה קטנה...

afeine

New member
עוד פנטזיה קטנה...

וכמו כל הפנטזיות שלי היא קשורה בי ובאשה היחידה בחיי...האשה שחולקת אתי את חיי...שעונדת על אצבעה את הטבעת...הטבעת שמביעה הבטחה של נצח ביחד...נצח של אושר...אהבה...כל פעם שאני רואה אותה או נוגע בה זאת פנטזיה שמתגשמת. זה מוקדש לה. לפייה שלי. "המועדון מלא עד אפס מקום. הקהל גועש ורועש, צועק איתי את המילים של השירים. אני על הבמה. מחזיק מיקרופון מיוזע ביד. כבר סוף ההופעה והתחלתי לשיר את השיר האחרון. שיר שכתבתי בשבילך. שיר שבו אני מספר לכל העולם איך אני מרגיש לגבייך. זה שיר סקסי, מלא באקורדים מענגים, ברמיזות מיניות. זה השיר שאיתו אני מסיים כל הופעה. כבר מזמן קרעתי מעליי את החולצה ספוגת הזיעה. אני עומד שם חשוף חזה מול קהל של מאות אנשים, אבל אני יכול לראות רק אותך. אני זז עם המוסיקה. מלטף את עצמי מול הקהל. מעביר אצבעות על פניי, על החזה שלי, הבטן, על מכנסי העור הצמודות כל כך. אני פותח את הכפתור העליון במכנס ופותח טיפה את הריץ´ רץ´, והקהל משתגע. כמה בחורות זורקות חזיות ותחתונים לכיוון הבמה, אבל אני לא שם לב. אני רואה רק את אהובתי, עומדת מולי בשורה הראשונה, שרה איתי את המילים. ועל אף שיש המולה גדולה מהקהל, שאגות שבוקעות ממאות פיות, אני שומע רק אותך ואת הקול המתוק, הילדותי שלך. אני מסיים את השיר. קד קידה עם שאר הלהקה. מודה לקהל, ויורד לכיוון חדר ההלבשה. אני באופורייה של אדרנלין, כמו כל פעם אחרי הופעה שהולכת כמו שצריך. אני מגיע לחדר ואת מחכה לי שם. מחייכת אליי ואומרת לי שהיה גדול, שהייתי מדהים הערב, שזה היה אפילו יותר טוב מהרגיל. את באה ומחבקת אותי על אף הזהרותיי שלא כדאי לגעת בי כי אני מלא בזיעה וג´יפה של אחרי הופעה. את מנשקת את צווארי, מלקקת את הזיעה המלוחה שהצטברה שם. אנחנו מתנשקים בלהט ואני מרגיש איך כל העייפות מההופעה מתחילה להיעלם לי, מתחלפת בהרגשה אחרת... את נועלת את הדלת של חדר ההלבשה. יורדת על ברכייך ומורידה את מכנסי העור שלי, שספוגות עד היסוד. את לוקחת את איברי ביידך ומנגבת ממנו את הזיעה עם מטלית לחה. את מכניסה אותו לפיך, מענגת אותו עם לשונך החמה. את תופסת את העכוזיים שלי ומושכת אותי לכיוונך בתנועות חזקות, מכניסה אותי עוד יותר עמוק לפיך. אני עומד ומסתכל בהשתקפות שלנו במראה וזה מטריף אותי. אני מדמיין שאני חווה עונג כפול - גם את שלי וגם של התאום שלי במראה. אני מכניס את ידיי עמוק לתוך רעמת השיער המתולתלת שלך, עוצם את עיניי ומנסה להלחם בגלי העונג שמציפים את כל חושיי. אני לא רוצה ליגמור בזמן שאני עדיין בתוך פיך. את אמרת שאת אוהבת את זה, אבל זה קצת מביך אותי. אני מנסה להתרכז בדברים, מנסה לידחות את מה שלא סובל דיחוי. את מרגישה את התגובות של גופי ומגבירה את הקצב. מוסיפה את יידך למאמץ. לא! אני לא אוכל להחזיק מעמד! אני הולך להתפוצץ...

afeine

New member
אין בעיה....

רק שהיא בחו"ל ואני הפסקתי להופיע. בקרוב אני אתחיל שוב לחזור לבמה...

afeine

New member
yeah

i kind of felt like i was stealing your idea but actually i had something very similar happen to me with a groupy about 6-7 years ago it was fun

izen1

New member
כל הכבוד לנאמנותך לאשתך.האם....

היא מעריכה את העובדה שאפילו הפנטזיות המיניות שלך קשורות אך ורק בה.להבדיל הפנטזיות שלי קשורות תמיד בנשים אחרות אע"פ שאני חי מצוין עם אשתי החוקית.

afeine

New member
אל דאגה אחי...

אני מוערך ביותר. אני גם מאושר לומר שכשמדובר באשתי לעתיד - יש המון על מה לפנטז וחיים מלאים להגשים אותם

izen1

New member
בלי הפינטוזים החיים היו משעממים.

וכל שמתבגרים הפנטזיות המיניות חשובות יותר.

afeine

New member
צודק...

ואתה תפנטז על מה שגורם לך להתרגש. אותי מרגשת המחשבה של להתעורר כל בוקר ולראות את הפנים המלאכיות של אהובתי, או לחבק אותה אחרי שבועעים שלא ראיתי אותה. ותאמין לי - כשהיא תחזור הביתה ביום שלישי היא תקבל חיבוק מאד ארוך. ושרק תנסה לשהשתחרר ממנו...

למעלה