עוד פיסת מידע למעוניינים,

TotoGuy

New member
עוד פיסת מידע למעוניינים,

לערוץ הילדים יש כרגע רק 52 פרקים מדובבים של הסדרה. לא בטוח באיזה פרק אנחנו עכשיו, פספסתי יותר מידי, אני רק יודע שהפרק שגוקו נשאב לכיוון הכוכב ההוא זה פרק מספר 50. אז אחרי פרק 52 אני מנחש שהם ישדרו שידורים חוזרים של זה, או יעשו הפסקה..

Snake Bandage

New member
ידענו כל הזמן... >_<

אוף, שידורים חוזרים. כמה צפוי. כמה פתטי. כמה... כמה... כמה שזה טוב. אולי הם ישדרו סוף סוף את השני פרקים שהם דילגו מעליהם ואני אוכל סוף סוף לראות את ששת הפרקים שפספסתי. ....רגע... אבל אני לא אראה יותר את דנדה-קון! ;-; אבל אני אראה את פיקולו-צ´אן... דנדה... פיקולו... דנדה... פיקולו... גאאאה!!! @_@ *מתעלפת*

michael is here

New member
אני לא בטוח

אבל לדעתי הפרק שבו הוא נשאב לעבר הכוכב הדם ומשתחרר באמצעות מכת קאי הוא פרק 40 i hate kririn

Snake Bandage

New member
זה בסדר האמריקאי.

אנחנו בסדר היפני, מה שאומר שהיום היה פרק 48, מה שאומר שאנחנו נכנס לשגרת השידורים החוזרים כמה משבוע הבא.

U007U

New member
אני לא רוצה להשוויץ אבל....

אני לומד עם אח של TOTOGUY ואנחנו אפילו חברים מאוד טובים! את האמת אח שלו לפי מה שהוא אומר (אל תרצחו אותי) הוא יותא טוב מטוטוגי בעצמו אבל טוב נו לא משנה אבל אני לומד איתו

gogumagog

New member
מה אתה רוצה?

שקל? בלון? סוכריה? יש לך בעיות? מה זה "אני לא רוצה להשוויץ... אני חבר של אח של טוטגי שיותר טוב ממנו"??? מה את בסדר בראש? מה זה? מה זהההההההה?????

מי זה?

מי זה בכלל totoguy? (לא שאני מזלזל, אני פשוט לא יודע מי זה) ובמה הוא כל כך טוב?

TotoGuy

New member
ממתי הפכתי לאיזו אישיות פה?

אני סתם בא, קורא קצת, פולט איזו פיסת חדשות שיש לי, וחוזר לחור שלי..

TotoGuy

New member
אני כנראה לא אבוא

בעיקר בגלל שאני הולך כבר לאיזה 3 מפגשים של פורום מנגה ואנימה
תזכיר לי שוב מה בדיוק אתם מתכננים לעשות במפגש הזה?

king kazabubu

New member
המפגש בחנוכה...

בינתיים נקבע מקום שזה יהיה בחולון ואני אסגור תאריך מחר כבר אז תצביעו בסקר. ברגע שיהיה מקום ותאריך סגורים נמצא מה לעשות ובאיזה שעות. אלה העדכונים. טוטו אתה בא?

Brolly

New member
אני רוצה לבוא...

אם אני אצליח לשכנע את ההורים הדואגים לשלומי...

Snake Bandage

New member
הלוואי והייתי יכולה לבוא...

אבל אין סיכוי שההורים שלי יתנו לי לצאת מהבית כדי להיפגש עם אנשים שאני מכירה בקושי, ועוד מהאינטרנט, ועוד בחולון... ;-;

BLASTERx

New member
אני אומר ירושלים...מה אתם אומרים?

אם אתם קלאברים נוכל לבלות באומן או בצוללת...בכל מקרה אם אתם חננה אפשר ללכת להסתובב בעיר =\ אני יודע שאמורים לעשות משו סיגנון דראגון בול זי...אבל מה אפשר לעשות? צריך להיפגש אצל מישהו שיסכים שנראה אצלו ת´סרטים ושיש לו טלוויזיה גדולה וסלון ענק. תסבירו לי מה הולך להיות שם...נראה אם שווה בכלל ללכת אם זה לא יוצא בירושלים. תספרו מה הולך להיות שם,מה עושים, אם הוא יהיה בירושלים(אני אומר שתיתן הזדמנות חוזרת להצביע...הרבה לא הספיקו להצביע) מדהים איך שיכלותי לקצר את כל ההודעה הזאת לשני משפטים לא ארוכים: מה הולך להיות שם? זה יהיה בירושלים?

למעלה