משנת הרמב"ם ואלי נ/ חי אדר ../images/Emo66.gif
נתחיל מהסוף- השם החדש שלך... ובכן, רוצה לשמוע דעתי בגימטריה פשוטה? אולי דרך אחרת תרווה את שאלתך? אבחר בדרך הפשוטה בעיניי- מראה תאי מוחי המדולדל... אסוציאציות... חי- מה לעשות מזכיר לי את ח"י שקלים לצדקה... אדר- ירום הודו ממש... משני אלו, האסוציאציה השאליתית שעולה היא - האם ה´ יורד לעם ונותן צידקתו? הממממ.... נסחפתי מה?
לכן ראוי שאשאל- מה דעתך על השם החדש שלך אתה?! ועכשיו לדברי הרמב"ם, שכן מוכר לי, אולם בקשר לנושאים אחרים (מה שמתחבר אגב עם מה שכתבת עכשיו) החלוקה שערך בנוגע לאמת ושקר היא כמו אמת אבסולוטית (מתוך הנחה שקיימת... שלא יקפצו עליי כל הפילוסופיים למיניהן
) הנבחנת על פי עובדות הניצפות והמוחשיות יותר. את הטוב והרע, כפי שהוא מעלה בהחלט מסביר את אמות המידה החברתיות- אינדיבידואליות. התיאוריה שלו מסברת את האוזן, ובהחלט עשתה לי קצת סדר בראש (כל הברדק הזה, לך תבין...) לכן תודה שהבאת אותה
מה עוד אדון ינשוף? נ.ב. לא ענית לי על עניין האיזכור לאותו מתכתב וירטואלי ממימד אחר... ונותרתי סקרנית...
נתחיל מהסוף- השם החדש שלך... ובכן, רוצה לשמוע דעתי בגימטריה פשוטה? אולי דרך אחרת תרווה את שאלתך? אבחר בדרך הפשוטה בעיניי- מראה תאי מוחי המדולדל... אסוציאציות... חי- מה לעשות מזכיר לי את ח"י שקלים לצדקה... אדר- ירום הודו ממש... משני אלו, האסוציאציה השאליתית שעולה היא - האם ה´ יורד לעם ונותן צידקתו? הממממ.... נסחפתי מה?