עוד על "הלהקה"
א אומנותי אורי New member 27/6/06 #6 וגם היום היה מופע התרמה ונחשו מי היתה שם בקהל...? בטח בקרוב היא תפרסם פה תמונה של שנינו אז תדעו...
ר רעות שטיינברג New member 27/6/06 #9 חחחח אורי אתה כזה נשמה../images/Emo24.gif היה לי ממש כייף אתמול ההצגה הייתה מדהימה וכל כך נהנתי ומאוד מאוד שמחתי לפגוש אותך ואת כל השחקנים אתה בן אדם מקסים ואני מאוד מאוד שמחה שזכיתי להכיר אותך . התמונות עוד מעט יחזרו מפיתוח ואני יעלה אותם לפורום
חחחח אורי אתה כזה נשמה../images/Emo24.gif היה לי ממש כייף אתמול ההצגה הייתה מדהימה וכל כך נהנתי ומאוד מאוד שמחתי לפגוש אותך ואת כל השחקנים אתה בן אדם מקסים ואני מאוד מאוד שמחה שזכיתי להכיר אותך . התמונות עוד מעט יחזרו מפיתוח ואני יעלה אותם לפורום
ר רעות שטיינברג New member 27/6/06 #10 התמונות עם אורי../images/Emo99.gifמאתמול../images/Emo13.gif תמונה 1
ר רעות שטיינברג New member 27/6/06 #12 תמונה2 ../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif שמתי את אותה תמונה פעמיים את התמונות שלי עם כל השחקנים העלתי לפורום הרשמי של הלהקה
תמונה2 ../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif שמתי את אותה תמונה פעמיים את התמונות שלי עם כל השחקנים העלתי לפורום הרשמי של הלהקה
S Simply an Angel New member 27/6/06 #13 החיוךךךך ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif איזה חמוווווד
ס ס ו ל ר ו New member 27/6/06 #4 הייתי שם ההצגה הייתה מדהימה, מאוד מצחיקה. אתה ואדיר מילר בעיקר. ראיתי אותך כשחיכיתי למוקי
ס ס ו ל ר ו New member 27/6/06 #5 ויש עוד כמה כתבות. פגישת המחזור של הלהקה. הייתה כתבה גם בגיא פינס ומחר תהייה בY בעשר [התוכנית ב21:00].
ויש עוד כמה כתבות. פגישת המחזור של הלהקה. הייתה כתבה גם בגיא פינס ומחר תהייה בY בעשר [התוכנית ב21:00].