עוד עזרה קטנה

עוד עזרה קטנה ../images/Emo92.gif

מה שם הפרק ששודר במוצ"ש בערוץ 1 (נדמה לי קראו לו בעברית משהו כמו "להומר יש תג"?) ובו יש שרב בספרינגפילד שגורם קריסה של מערכת החשמל ובזיזת כל החנויות בעיר

starman

New member
שוב הפסקה ומעניין מתי ישדרו את

העונה הבאה (אם בכלל) .

starman

New member
זה לדרוש הרבה מערוץ 1 ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Evil Beast

New member
דווקא לא

כי תחשוב על זה.. הם אמורים לשדר עונות בהפרש של 2 עונות, ועכשיו העונה ה16 בארה"ב.

kobi 23

New member
איפה אתם חיים

כמו לאחר כל עונה צריך לחכות משהו כמו שנה עד שערוץ 1 יקנה את העונות החדשות יותר (ההמלצה החוקית שלי: תראו סטאר וורלד) ו

twist1

New member
סטאר וורלד....

בסטאר וורלד יש מלא פרסומות
וזה מעצבן רצח!!!!
באמת! והם גם חוזרים על אותה עונה מיליון פעם. בדיוק כשנדמה שכבר מתחילה עונה חדשה- הם חוזרים אחורה כמה עונות. אי אפשר באמת להנות מהסידרה הזאת בערוץ האמריקני הדפוק הזה

לא ערוץ אמריקאי, ושנית הם לא חוזרים

על העונות הישנות בימי ראשון כך שאתה פשוט מתבלבל, הם מראים את העונות הישנות בין ימי שני-שישי ועונה חדשה בימי ראשון.

twist1

New member
אני בת

ואם זה לא ערוץ אמריקאי אז מה זה? ואני לא מתבלבלת. אני יודעת טוב מאוד שהם משדרים כל יום ראשון פרק חדש מהעונה ה 14 ושבשאר ימי השבוע מלבד שבת הם משדרים מהעונות הישנות. וזה בדיוק מה שמעצבן אותי- שצריך לחכות כל השבוע ליום ראשון רק כדי לראות את הפרק המסכן החדש שיצא-פשוט מרתיח. ולמה הם לא יכולים לשים כל השבוע פרקים חדשים?? ועוד יותר מרתיח- שהם שמים בלי סוף פרסומות וזה הורס את כל הכיף שבצפייה!

utopia 111

New member
זה ערוץ אסייאתי.

ונכון שהפרסומות מעצבנות, אבל זה שהם משדרים פרק בכל שבוע זה לגיטימי לחלוטין ..... את מכירה מקום אחר שבו משדרים פרקים חדשים בכל יום ? הרי גם בארה"ב התוכנית משודרת (במקרה הטוב) אחת לשבוע .... זה שהם משדרים פרקים בכל יום, זה כי יש להם זכויות שידור, והם פשוט מנצלים את זה ..... הלוואי שערוץ 1 היה משדר כל יום .... אני זוכר שממש פעם, לפני המון זמן, ערוץ 1 שידר פרק בכל יום. אני לא בטוח אם זו הייתה העונה השמינית, או התשיעית, או משהו באיזור.

twist1

New member
כן.... הלוואי באמת....

אבל זה בטח עולה היום מלא מלא כסף.. חבל

t0m9

New member
בקשר לפרק הזה

מישהו יודע את השם של השיר שהיה בסוף (כאשר טוני והאיטלקים נסעו בוואן אל הומר ובדרך הם רואים את כל העיר?) ובכלל, הסצנה הזאת הייתה עשויה פשוט טוב!

kobi 23

New member
אגב פרסומות

שימו לב שכל ההפסקות בסטארוורלד זה לא פרסומות למוצרים שונים אלא פרומואים לתוכניות ברשת סטאר (world,movie וכ'ו)

למעלה