עוד עדכוני הופעות לזמן הקרוב?

Lola 14

New member
עוד עדכוני הופעות לזמן הקרוב?

אם מישהו ייתן זה יהיה נפלא :)

ב ר 3

New member
יש ויש!!

3/1 בצ'יקה בר בבאר שבע. הופעה אחרת עם ג'נגו בקונטרה בס ורן שמעוני בתופים. 11/1 ירמי חשמלי בקמלוט הרצליה.

Lola 14

New member
אני לא מאמינה!!! ../images/Emo6.gif אני מאושרת..

סוף סוף!!! הופעה בבאר שבע!! חיכיתי שנים לרגע הזה חחח ואוו אני חייבת להיות שם.. יש לכם פרטים על ההופעה? יש הגבלת גיל?? [תגידי שלא! תגידי שלא!] ויש לך אולי עוד פרטים שאפשר לדעת? תודה רבה! :) אלה...

Lola 14

New member
../images/Emo7.gif

אוף אוף ואוף :( התקשרתי לשם ובהופעות יש הגבלה של 18 ומעלה... שאלתי את האיש הנחמד בטלפון אם יש סיכוי שהם יכניסו אותי. אמרתי שאני בת 15 וחצי [האממ לא בדיוק.. אבל לא נורא] והוא אמר שלא... ואמרתי לו שחיכיתי המון המון זמן להופעה הזאת בדרום והוא אמר שזה בעייתי ): אוף. איזה גורל אכזר... אני בחיים לא אהיה בהופעה!!$@@# זה כ"כ מבאס

Oyster Girl

New member
תבואי להופעה עם מישהו מבוגר

ולמה יש לי הרגשה שאת גם בפורוםחמי?

Spirit Bear

New member
רגע יש פורום גם לחמי?!?

כשאני חיפשתי אותו כשממש הגעתי לראשונה לפורום הזה לא מצאתי!! לא שלו ולא של איפה הילד..

Lola 14

New member
אכן יש. ../images/Emo13.gif

זה באתר הרשמי שלו, והוא אפילו מגיב לפעמים לדברים שאנשים כותבים, ומעדכן דברים. קבלי קישור
http://www.hemi-rudner.com/forum.asp

Lola 14

New member
מישהו מבוגר יעזור?

אם אני אבוא עם אוחתי [23] יכניסו אותי? אני לא חושבת ):

Oyster Girl

New member
עברתי הגבלה של 20

עם מישהו מבוגר.... פשוט שזה יהיה מישהו משכנע....שתבטיח שלא תקנה לך אלכוהול ויש הרבה סיכויים שתצליחי..... וכן גם אני בפורום חמי
"מיכל." לשירותך....

Lola 14

New member
הוו!! את מיכל? O:

את אחת הוותיקות בפורום חמי, לא? מגניב (:)

ב ר 3

New member
תקשיבי

אם תהיי ממש נחמדה, ותסבירי שאת לא הולכת לשתות, ואת רוצה מאוד לשמוע את ירמי, אני מניחה שיתחשבו בך. תנסי, מה כבר יכול להיות?

Lola 14

New member
אבל הבעיה היא ש:

אם אני אקח את הסיכון ואלך לשם בכל זאת, ואתאמץ להגיע לשם.. וזה לא כ"כ פשוט.. עד שאני אגיע למקום [וזה גם בצפון ב"ש..] ובסוף לא יכניסו אותי, אז כל המאמץ שלי יהיה לשווא. אני צריכה להיות בטוחה שיכניסו אותי, אחרת אין סיכוי שייתנו לי ללכת כל עוד זה לא בטוח.. ):

leetal25

New member
עידכוני הופעות

אז ככה ב 3/1 ההופעה בצ'יקה בבאר שבע זו הופעה חשמלית עם כל הלהקה (ולא ג'נגו לא יהיה שם...) 4/1 הופעה חשמלית עם כל הלהקה בביט בחיפה 11/1 הופעה חשמלית בקאמלוט הרצליה 18/1 ירמי קפלן בהופעה חשמלית מארח את דנה ברגר בצפון בבית קשת - רדיו כל רגע זה הכל לבנתיים לחודש ינואר ובסילבסטר הופעה של אסף אמדורסקי וירמי מתארח - דיזנגוף סנטר, בחצות. יהיה מגניב

ב ר 3

New member
וואלה?

על ההופעה של אסף לא שמעתי. איפה בסנטר? אסף חשמלי או עם פסנתר?

שלמונזה

New member
מעתיקה מהפורום של אסף ../images/Emo168.gif

עכבר העיר מבית רשת שוקן ודיזינגוף סנטר עורכים מסיבה המונית פתוחה לרגל השנה החדשה: רחבת ריקודים בניצוחו של ליאור מילר על עמדת ה-DJ. הופעה של אסף אמדורסקי, לא צריך להזכיר שההופעות של אמדורסקי הן חוויה של גרוב ואלקטרוניקה שמסוגלות להרעיד כל גוף עם הבאסים וקולו המלטף. אמדורסקי יארח את ירמי קפלן – שיתוף פעולה חגיגי ומצוין של יוצאי "תערובת אסקוט". תאורה ובמות ייחודיים לאירוע, מסכי ענק שישדרו מסביב מכל הבא לטוב וכמובן שלושה מתחמי בארים לרווחת הקהל שימכרו אלכוהול. באי הסנטר יוכלו גם להנות מקרקס פלורנטין שיציג את אמניו המוכשרים במופעי טרמפולינה. בנוסף יהיו אומני ג'אגלינג ואמני אש, קרנבל רחוב של ממש בגבולות הסנטר. חווית קניה בשופינג לילי עם שלל הנחות ומבצעים עד 2:00 בלילה בחנויות המובחרות בוטיק המעצבים של דיזינגוף סנטר בהנחה לכל הקונים של 10%. החל מ- 22:00 ועד 2:00 בלילה. כניסה חופשית ראשון, דיזינגוף סנטר - ת"א די סביר להניח שזה חשמלי, לא נראה לי שמביאים פסנתר לשם [אלא אם כן משאילים מכלי זמר חחח]

למעלה