עוד עדכון........

MeWithoutU

New member
עוד עדכון........../images/Emo29.gif

הקורס מטפלת לגיל הרך ממש ממש מעניין... עכשיו אנחנו לומדים על התפתחות הילד... אלוהים ישמורררררררררר........זה פשוט מפחיד... אסור ככה ככה...ככה וככה... צריך להיזהר מזה מזה מזה ומזה... מסוכן זה זה זה וזה... לטפל בילד זאת עבודה קשה ביותר! וגם כל הסיפורים שמספרים לנו שקרו לילדים כי הורים לא נזהרו...פשוט מפחידדדדדד... לכל הבנות פה עם ילדים - אני ממש מעריצה אתכן(= הגעתי למסקנה שהלכתי לקורס הזה דווקא בגלל שאין לי אמא... כשהגעתי לגיל 7 היא כבר לא הייתה...ואני לא זוכרת איך היא טיפלה בי לפני...וגם לא היה לה זמן לספר לי חוויות על הילדות שלי)= אבל עכשיו אני ממש פוחדת! אפילו שאמרתי שאפילו בלי אמא אני אוכל להיסתדר גם הקורס יעזור ובמעון אני ארכוש ניסיון... אבל לא!אני מתה מפחד! חלמתי על משפחה עם לפחות 3 ילדים... עכשיו אני לא רוצה אפילו 1 אחריות גדולה מדי ואני לא יכולה ללכת לקורס ושלא לחשוב על זה שלי אין אמא שתעמוד לצידי כשלי יהיו ילדים הבנות בקורס מספרות חוויות שקשורות בנושא ואני שותקת! חושבת שאולי סתם אשלתי את עצמי... חשבתי שאני יכולה לעשות זאת לבד... אבל אני לא יכולה! לא יכולה בלי אמא! נכון גם אבא טיפל בי כשהייתי תינוקת וככה שגם הוא יכול לעזור לי... וכמובן גם אמא של החבר יכולה... אבל זה לא כמו אמא!!!!!! אמא אני מתגעגעת אליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לנושא אחר: החבר כבר מרגיש יותר טוב... עדין בגימלים מהצבא...יותר זמן ביחד(= וביום שני יש לו יום הולדת(((= שבוע שעבר היו לי בדיקות דם...לקחו לי מלא מבחנות של דם...כל היד שלי כאבה והייתה סגולה! חושדים שיכולה להיות לי איזו מחלה מסוכנת לכן שלחו אותי לבדיקות והתוצאות יגיעו רק עוד חודש ואני פשוט מתחרפנת מההמתנה לתוצאות! ואם זה לא מספיק אז בבוקר יש לי עוד בדיקות (בדיקות גנטיות) בררר השם עושה לי צמרמורת...ורק בחודש הבא אני אדע את התוצאות של הבדיקות...מלחיץ! אבל אני מאמינה שיהיה בסדר!(= טוב אני אזוז לישון...צריך לקום ב 7 בבוקר...ולא בא לי לעשות תאונה בדרך...()= אוהבת אתכן בנותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

efratushb

New member
בוקר טוב ילדונת

אני תמיד שמחה לראות עידכונים ממך, וטוב לשמוע שכיף לך בלימודים. הם בהחלט מעניינים וחשובים. כשאני למדתי היה לי תינוק קטנטן ואמרתי לעצמי שכל אחת שרוצה להיות אמא צריכה לעבור את הקורס הזה, ככה הרגשתי. אני חושבת שאת מספיק בוגרת ולקחת על עצמך לימודים לא פשוטים ועבודה קשה. אני מאמינה לך שהבחירה באה ממקום של חוסר, אבל אני חושבת שאת כן תהיי מסוגלת בבוא העת להתחתן וללדת ואת תהיי אמא נהדרת, אני בטוחה. וחוץ מזה לא תמיד אפשר להעזר בהורים שלנו, דברים משתנים, הכל מתחדש ומשתכלל ולא תמיד ההורים שלנו מסוגלים להבין שהיום הכל אחרת, גידול הילדים זה פרוייקט בפני עצמו, לא מה שהיה פעם. אז יופי שאת לומדת ותאמיני לי שיהיה לך בסיס טוב להורות טובה... בקשר לבדיקות שלך, אני מחזיקה אצבעות מאמינה ומקווה שהכל יהיה בסדר, אל תשכחי לעדכן. אני תמיד פה בשבילך, גם במסרים אם את צריכה... אפרתושששש

קודם כל מאחלת לך הצלחה בבדיקות ../images/Emo193.gif

...אני בטוחה שהכל יהיה בסדר... אין ספק שנושא הבאת ילדים ללא אימנו שתלוה אותנו, מעסיקה את כולנו, גם את אלו מאיתנו שיש להן ילדים... נכון שזה קשה, אבל לומדים להסתדר ומה שחשוב באמת זה כמות האהבה הרבה שיש בנו לתת לילדינו וזה מה שחשוב בשורה התחתונה...אל תדאגי, כשתגיעי לגשר תחצי אותו.

מאמי כל כך כיף לשמוע ממך...

אז ככה אני שמחה שאת מתחברת לקורס שלקחת זה נורא חשוב לאהוב את מה שעושים...ואני גם שמחה שטוב לך עם חבר שלך ושהוא נמצא בגימלאים יחד איתך בבית...תהני מכל רגע בובה...
בקשר לבדיקות המון בהצלחה תחשבי חיובי מאמי ושהכל יהיה בסדר אני איתך ומקווה שתעדכני את התוצאות...לבינתיים קבלי ממני נשיקה גדולה
ושתדעי שאני פה בשבילך בשביל טוב ובשביל רע..אוהבת המון שירוש!!!

למעלה