עוד עבודה קטנה...

roychu

New member
עוד עבודה קטנה...

משהו לכ-ל הפורום סתם עוד שעה של שעמום

Alinush182*

New member
ע---נ---ק---!---!---!---!

תראה את זה בפורום עיצוב גרפי..... זה מאוד יפה!!!!!!!!
עם איזה תוכנה אתה עושה את זה??????????????????????????? פוטו שפו????? טוב ביי ביייייי מאוד אהבתי.......
אלינה
Tom´s delong Girl Blink 182
Blink182 rulzzzzzzzzzz!!!!!!!!

Ran-182

New member
טוב מאוד לטעמי ../images/Emo45.gif

נסה לעשות את התמונה של בלינק קצת עגולה יותר, אחרי הכל, כמו שהבנתי היא אמורה להיכנס בתוך הצורה של התפוז. ועוד הצעה קטנה אם בא לך, איפה שהכתובת של הפורום, תכתוב משהו כמו "פורום מס´ 166". כל הכבוד
לא אכפת לך שאני אשים גם את את באתר, נכון? :)

roychu

New member
שים את זה באתר ../images/Emo13.gif

כן אני עובד עם פוטושופ, ואני חבר בעיצוב גרפי

Ran-182

New member
ל הכי אהבתי

דווקא את התפוח ואיך שמיקמת את התמונה בתוך התפוח אהבתי מאוד. אבל הרקע... :\ לא משהו, אולי בגלל הטקסט, תנסה לא לעשות את המילים ברקע צמודות מידי, זה ניראה כמו בלינק82ובלנינק82ובלינק... וחוזר חלילה. איך שכתבת בלינק 182, מצוין בצבעים, נסה לעשות את ה b גדולה או משהו. ועוד משהו אחד לגבי הטקסט הרקע, ניראה לי שישתלב יותר טוב אם תעשה שם את הטקסט קטן יותר. בהצלחה.
אה, כן, לא לשכוח חתימה :)

roychu

New member
העבודה המתוקנת

פעלתי לפי העצות שלך, ובאמת נראה יותר טוב

Ran-182

New member
ועוד משהו

הייתי מציע לך להראות את שתי העבודות האלה בפורום עיצוב גרפי, יש שם מקצוענים שיתנו לך טיפים לשיפור העבודה עוד יותר או לעבודות הבאות. ככה לומדים. באמת יצא טוב :)

D@nielle 182

New member
למי שעשה את התמונות...

שכחתי את השם שלך אבל מגיע לך הרבה קרדיט! זה נוראיפה!!! אחלה עבודה!!! אולי באמת תעשה משו עם
? זה יכול לצאת נורא מעניין... אז ביי ביי דניאל

roychu

New member
לא יצא לי עם בננה...

אבל פשפשתי בארכיון אחד, ותראו מה מצאתי! (אני עשיתי את זה גם)

Ran-182

New member
במילה אחת: ג-דולה! ../images/Emo45.gif

אני מנחש שגם את זה אפשר לקחת לאתר, נכון? :) ו..הכל מושלם, חוץ מדבר אחד; תוסיף חתימה! יש אנשים רעים באינטרנט שלוקחים עבודות ומפיצים אותם בדואלים והכל. תוסיף למטה באחד הצדדים בשחור, (לא בגדול מידי, לא להרוס) את השם שלך. חוץ מזה, אהבתי :)
מחכה שתעלה את אותה התמונה עם חתימה, ואז אני אשמור אותה.

roychu

New member
הכל נעשה בשביל האתר שלך ../images/Emo13.gif

אתה יודע מה? אני כבר אשלח לך במייל קובץ זיפ עם כל העבודות חתומות, טוב?

~BLINK182_gurl~

New member
וואי זה מאגניב!

זה נראה כמו איזו תמונה ממוזאון המעפילים או משו.... חחח אהבתי!!! תנסה לעשות דברים כמו בעטיפה של הסינגל של ג´וזי אם מישו ראה (רואים את הראש של טום ושל מארק תקועים בתוך גוף של אישה....)

למעלה