עוד סתם פרק

rachelMcfadden

New member
עוד סתם פרק../images/Emo4.gif

לא אהבתי שאמבר הייתה עצובה
קייטלין עולה לי על העצבים! אני כל כך לא סובלת אותה
תורן ודרלה חמודים
קלארק די דביל...נקרעתי מצחוק מהריקוד המטומטם שלו ושל סאלי במשרד

NarihS

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך בכל מילה../images/Emo70.gif

הריקוד של קלארק וסאלי באמת היה קורע
ועוד גם הדוגמניות שחיקו אותם
וגם לי היה עצוב שאמבר עצובה
מסכנה..

S c a r l e t t

New member
פרק משעמם ../images/Emo31.gif

סאלי כזאת מצחיקה, אבל האמת היא שאני לא מבינה איך היא יכולה לעשות את זה לדרלה. נכון שהיא חושבת שדרלה עשתה את זה מרצון אבל היא בעצמה אמרה שהיא מודעת לעובדה שהנישואים שלהם יסתיימו אחרי זה אז למה היא ממשיכה עם זה
קלארק סתם מנייאק...! קייטלין משעממת ומגעילה (איך אפשר להגיד לא לתומס
???) אמבר הייתה ממש מסכנה..למרות שאני לא מבינה מה היא רוצה לחזור לריק הדפוק???

girlontop

New member
כ"כ סתם

שאפילו לא מתחשק לי לכתוב עליו. והאמת, גם אין ממש על מה לכתוב. אני חושבת שעליתי על משהו - אמבר ואוסקר, לא יכולים להיות אחלה זוג? האוסקר הזה כזה מסטול מהתחת ולדעתי יש לו פוטנציאל להיות מורגן ממין זכר (שילע יש רק אחת). אני רואה בעיני רוחי את אוסקר ואמבר מריצים שורות של קוק על שפת הבריכה של משפחת מרונה, מגלגלים ג'וינטים מכרטיסי הביקור של רידג', משתרללים וסוחטים את ג'קי כדי להוציא ממנה כסף. מה, לא? איפה רוח הנעורים של הסדרה? הריקוד של סאלי וקלארק באמת היה קורע
עשה לי חשק לעבוד בספקטרה (אבל לא בתור תופרת שעובדת שבועיים רצוף וצועקים עליה כשהיא מעיזה ללכת לישון קצת). ודבר אחרון - למה קייטלין חייבת ללבוש את כותונת הלילה המזוויעה הזאת? להמחיש לנו בכוח שמדובר בנערה עניה? היו לי פלאשבקים חזקים לימים בהם דונה וקייטי היו עושות מסיבות פיג'מות ומרביצות בכריות אחת לשניה תוך כדי צחקוקים נלהבים. בת' לוגן היתה מבסוטית, אני לא.

יניב1

New member
טלי מצחיקלי, גם פרק סתמי הופך לזהב

אצלך אה? ובאמת סתמי! קייטלין הזאת פשוט בא לי להחטיף לה סטירה מצלצלת, לה ולבראטלי ולמועדון ה"שחקניות הצעירות הנכשלות" שלו. באמת, שימו לב לרשימה הארוכה של השחקניות שהוא ניסה לטפח והעיף אחרי שניים וחצי פרקים: טלי כבר התחילה עם דונה וקייטי (שעוד איכשהו מגיעות להופעות אורח בחתונות של ברוק...) ואפשר להמשיך עם ג'סיקה (האחיינית של אריק, זוכרים אותה?), קימברלי (איך אפשר לשכוח), אמנדה (החברה הדפוקה של ריק), אריקה (שיל"ס דוטר כמובן) ואל תשכחו כמובן את ברידג'
האכזבה הגדולה. דווקא אמבר שהתחילה כל כך יפה לא מקבלת מספיק זמן מסך לאחרונה, אבל זה כמובן עומד להשתנות. ואני גם חייב לציין לטובה את ריקוד סאלי-קלארק. באמת היה קורע ועם זאת מעציב לראות ככה את אמבר. אגב, מה יש לאוסקר הזה, הוא ממש אדם קדמון, לא? גם שיער פרוע, גם זקן מגעיל, ושלא נדבר עם החזה השעיר שלו שמבעבע מתחת לחולצת הערס שאלוהים יודע מאיפה הקריץ. פשוט דוחה! מקווה לפרק טוב יותר - מחר.

לביאהלו

New member
הפרק הראשון של השבוע...חח

אכן אני מסכימה עם הקטע שאמבר הייתה עצובה הוא קטע מעצבן לאללה. ותומס גם מסכן...קייטלין הזאת --אוף איתה!!.. ודרלה..אני לא רוצה לחשוב מה הולך לקרות עוד כמה פרקים ,כשהיא תבין מה הולך בספקטרה.......:/...........

morgold

New member
מסכנה דרלה../images/Emo10.gif זה לא אמור לקרות לה

אבל שיעיפו כבר את הכונפה הזאת קייטלין...זה מדכא אותי לראות מישהי טיפשה שמתחילה עם מישהו מבוגר...טוב שהיא לא עם מאסימו או משהו כזה...

rachelMcfadden

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifוואיייי הרגתת אותייי

באמת טוב שלא עם מאסימו או אריק
חחחחחחחחח

238

New member
זה לא שבראטלי לא רצה

בס"ד הוא התכוון שיהיה לה רומן עם אריק
רידג'-אין לו חיים לבן אדם?הוא נדחף לכל חור.בשיחות בין קייטלין לריק-הוא שם ברקע,בין ריק לאמבר-כנ"ל-אפילו לקטעים של ת'ורן הוא נדחף-מזל שדרלה הגיעה.... הקטע בין קייטלין לריק-פשוט איכס. וסאלי
- מלכה.

למעלה