עוד סקר

untitled

New member
עוד סקר

(דרך אגב אני בפורום המון זמן וזה הסקר הראשון אני רושם) בכל אופן מי לדעתם כותב המילים (לא משנה על מה או איך הוא מנגן או עם הוא מנגן בכלל) הכי טוב? שלי רוג´ר ווטרס. דוגמאות: shine on you crazy diamond כל הדיסק animels comfortably numb עכשיו תורכם (לא רק להגיב, גם לרשום את שלכם)

jason newsted

New member
לדעתי...

סטיב האריס ללא ספק והדיסק הכי טוב שהוא כתב את רובו זה powerslave

סטיב האריס

כותב מילים ברמה של ילד בן שלוש. הבחירה שלי די ברורה, מיקאל אקרפלדט, רק תקראו את מיי ארמס יור הירס.

epitaph

New member
גם אני די הרבה זמן ולא רשמתי סקר...

שלי יהיה...מממ...ג´ון פאטרוצ´י דוגמאות: metropolis-part 1 another day והקטעים ה2 וה-3 ב A Mind Besides Itself

wiz

New member
אני פחדתי להעלות את זה....

אבל גם אני חושב שהשירים שהוא כותב מעולים... וכבר אמרתי שאני מאוד מתחבר לליריקה של דרים...

wiz

New member
כי אני משוחד...

אבל גם בנימה אובייקטיבית לחלוטין אני חושב שהוא כותב מצויין.

ed547

New member
אדי ודר. דוגמאות:

כל דיסק של פארל ג´ם חוץ מ ten

Distorted...

New member
בלי שום ספק....

פרננדו ריביירה - הסולן של Moonspell Opium Ruin and Misery Alma Mater ובכלל.... הכל.

shay or eli

New member
לדעתי כותבי המילים הכי טובים

הם פול מקארטני וג´ון לנון. דוגמאות: האלבומים Sgt. Pepper ו Abbey Road ועוד רבים וטובים. ד"א- הסקר הוא על כותב המילים הכי טוב או הכותב הכי טוב בכלליות (מילים + מוסיקה)?

בןלי

New member
בטח תרדו עליי

אבל לדעתי אביב גפן הוא מהיותר מוכשרים. אין לי ממש כוח לחשוב כרגע על ההכי מוכשר אבל ללא ספק אני אוהב את המילים של אביב גפן (באלבומים הראשונים שלו בעיקר).

dylan

New member
?????????????????????????

איך אף אחד לא הזכיר את בוב דילן??? מישהו בכלל מקשיב לו פה?? דילן הוא כמו שהגדירו אותו ב"מומה" "המשורר הגדול של הרוק" ויש שטוענים שהוא אחד המשוררים הגדולים בכלל. עוד כותבים מבריקים הם כמובן ג´ון לנון, פול מקרתני, פול סיימון, טום וויטס

JOE KALIBER

New member
אממ

בדיוק שחשבתי מה לענות ראיתי את ההודעה הזאת ואמרתי וואלה בוב דילן הוא ללא ספק הכותב מילים הכי טוב

Kurt Cobain

ואין לי כוח או חשק להערות שלכם, אז תשמרו אותן לעצמכם

HadesK

New member
גם בשבילי זה....

קורט קוביין ואביב גפן - אתם יכולם לצחוק או מה שבא לכם אבל זה מה שאני אוהבת! Hades

קורט הוא בהחלט אחד הכותבים הטובים

בעיקר בגלל שכל מה שהוא כותב אמיתי. השירים שלו מלאים ברגש וחלק מהם ממש "תולשים" את הלב. למשל השיר הלא כל כך מוכר Verse Chorus Verse and if u cut yourself, you will think youre happy" אפשר ממש להרגיש מה הוא הרגיש כשהוא כתב אותו ועוד מלא שירים של נירוונה שאין לי סבלנות לכתוב עכשיו.. לסקר אין לי תשובה. לא החלטתי.

Lethargy

New member
mmm.Thom Yorke. Nick Drake.

Jeff Buckely and Tindersticks. But Thom yorke is above all of them. My opinion.

Lethargy

New member
i forgot

שכחתי את דילן ( ממה שאני מכיר) וגון ופול . עמכם הסליחה

למעלה