עוד סקר!!!!!

epitaph

New member
פשוט וקל...

אם ברוק ענייננו אז זה All Along The Watch Tower של ג´מי הנדריקס ו"השומר של הגן" של פורטיסחרוף...אם זה לא רק רוק אז אני אוסיף גם את Liberi Fatali.

mis. tory

New member
pink floyd-

comfortably numb. וההשיר בעברית זה פנקס הקטן של ששי קשת.

untitled

New member
אוי זה כזה שיר טוב

אני בזמן האחרון לא מפסיק לשמוע אותו (גם כי אני בתהליכי למידה שלו, אבל בכלל) בכל אופן השיר שלי יהיה wish you were here למעשה אני יכול לתת את כל הדיסק, בגלל shine on you crazy diamond שגם אותו אני מאמין שאני אוכל תמיד להמשיך לשמוע ולהנות ממנו (וכמובן שני השירים האחרים, אבל ביקשו אחד, אי אפשר לכופף את זה יותר מידי)

Distorted...

New member
בהתחלה הוא באמת מצחיק...

אבל זה שיר.......טוב!!!! צריך להבין את המוזיקה כדי להבין למה הוא שר ככה, וכמה באמת גדולות הביצים שלו כדי להוציא כזה קול. אבל אני אוהב את הקול של פרננדו, ואת הכתיבה שלו, וזה אחד הדברים שמייחדים את Moonspell

D.B

New member
אני בדעה של רפיש...

פרננדו שפיץ..יש לו קול... מהמעיים לא מהביצים... עוד הוכחה לזה זה ALMA MATTER... הבנאדם בעל 9 הקולות...:))

חולוני

New member
ממש קשה

כי אין אצלי דבר כזה "לא ימאס אף פעם" כי אם חורשים עליו יותר מדי הוא נמאס..למשל חבר שלי חורש כל היום מאז שהוא גילה את The Sound Of Silence של Simon & Garfunkel..והוא חורש על השיר הזה כ"כ עד כדי כך שזה הגיע למצב שזה בין השירים היחידים שהוא שומע בחודש האחרון..והוא שומע אותו רצוף איזה 20 פעם כל פעם. זה הגיע למצב שאין כבר לא יכול לשמוע את השיר הזה למרות שזה שיר טוב. אצלי יש השיר הכי אהוב עלי, אבל הוא גם יכול להמאס עליי לפעמים והוא, כמובן, Bohemian Rhapsody של קווין. ויש עוד שיר שאני ממש אבל ממש אוהב ולא נמאס לי ממנו ( בינתיים..) והוא Guns N´ Roses - Estranged נ.ב - זה לא ממש קבוע ויכול להשתנות כל יום, חודש, או שנה.

Jeki....

New member
השיר שאף פעם לא ימעס לי לשמוע זה

wiash you were here של pink floyd

HelloweeN

New member
די קשה אבל:

ללא ספק One של Metallica. שזה שיר שאני שומע לפחות פעמיים ביום כבר 5 שנים, ועוד לא נמאס לי ממנו.

HadesK

New member
לי אף פעם לא ימאס מ.....

Under the bridge של red hot chili peppers זה פשוט השיר שלי ואני שומעת אותו כל כך הרבה כבר מלא(!!!!) זמן והוא לא נמאס! Hades

מכאן אני מבין...

שלזה שאתה קוראת לעצמך HADESK וכותבת בכל הודעה HADES אין שום קשר ללהקה HADES ואת בכלל לא אוהבת אותם?

HadesK

New member
דבר ראשון: אני בת!

קוראים לי HadesK שלא הייתה אפשרות ל - Hades שזה הכינוי שלי בגלל שהשם שלי הוא הדס (Hadas) ואני חושבת שהשיבוש הזה יוצא נחמד וה - K זה תוספת של השם משפחה שלי... בכלל לא ידעתי שיש כזאת להקה אני סתם אוהבת את איך שזה נשמע... ואני כותבת Hades בסוף כל הודעה בתור חתימה Hades

new_rider

New member
steve vai - for the love of god

אין מה להוסיף... מי שלא שמע אז מהר!(לא רק לאוהבי גיטריסטים!)

בןלי

New member
יש המון

המון שיים כאלו השיר הכי מוערך בעיניי הוא COMA של GNR למי שמעוניין - השיר האחרון ב USE Y...1

חולוני

New member
../images/Emo45.gif

Coma שיר ענק.

למעלה